Jan Heideman Meesterbarbier

De salon van Jan Heideman Meesterbarbier is verhuisd van de Spaarnwouderstraat 72 naar de Schagchelstraat 22! Op 1 februari opende Jan Heideman zijn deuren op deze nieuwe locatie. Groei in professionaliteit en een mooie plek in het centrum zijn de drijfveren achter deze ‘nieuwe move’!

Bij Jan Heideman Meesterbarbier vind je als man een moment van rust. Een moment voor jezelf. Een moment waar je als man gewoon man kunt zijn. Je wordt geknipt, je wordt geschoren, je wordt verzorgd en ontspannen in een omgeving waar je je thuis voelt. Een team van barbiers & baardspecialisten staan voor je klaar om je een behandeling te geven en je goed te adviseren. Jan doceert en traint zijn eigen team. Gedreven vakmensen met aandacht voor de klant en met dezelfde passie voor klassieke scheertechnieken net als Jan zelf.

Scheren is in Jan’s visie huidverzorging. Veel mannen zijn gebaat bij een professionele huidverzorging, scheer- en huidadvies. De behandeling ‘huidverzorging light’ is bijvoorbeeld een goede behandeling voor serieuze huidproblemen; niet medicinaal en in samenwerking met huidspecialisten. De complete lijn van Acca Kappa, een merk met een 140 jaar lange traditie van kwaliteit, wordt gebruikt bij alle behandelingen van huid, haar en baard. 

De inrichting is een eclectische mengeling van vintage en antiek. Tevens is er een authentieke, uitgebreide collectie scheermessen en kwasten als cadeau of voor jezelf. Helemaal nieuw is de wasinstallatie zodat je haar ook gewassen kan worden. 

 

 

Jan Heideman Meesterbarbier

Schagchelstraat 22

Haarlem

www.janheidemanmeesterbarbier.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK

 

Translate »