POP-UP SALON IN CARRÉ – EEN GEKNIPTE SAMENWERKING MET KINKI KAPPERS

OP MAANDAG 13 MEI VANAF 11.00 UUR, EXCLUSIEF IN KONINKLIJK THEATER CARRÉ:

  • Salon Edwardo: geknipt worden in een unieke pop-up kapsalon midden in Carré met top-kappers van Kinki Kappers
  • Speciaal ter ere van het wereldwijd geliefd dansspektakel Edward Scissorhands, uit handen van bekroond choreograaf Matthew Bourne
  • De enige dansvoorstelling met goedkeuring van Tim Burton: een unieke inkijk in de wereld van regisseur en zijn creaties
  • Op maandag 13 mei 2024 opent Salon Edwardo voor 1 dag haar deuren in Carré, vanaf 11.00 uur

 

Een bijzondere samenwerking: speciaal voor de dansvoorstelling Edward Scissorhands, van Britse topchoreograaf Matthew Bourne, slaan Kinki Kappers en Koninklijk Theater Carré de handen ineen. Op maandag 13 mei openen zij in de Loge Foyer (de spiegelzaal) van het theater een pop-up kapsalon: Salon Edwardo. Het is voor het eerst in de geschiedenis dat er geknipt wordt binnen de muren van Carré.

 

SALON EDWARDO

Salon Edwardo is vernoemd naar het karakter Edward Scissorhands, de welbekende jongen met scharen als handen. In de popcultuur, maar ook in het alledaagse straatbeeld is hij nog vaak terug te vinden, met zijn geknipte creaties. In de voorstelling van Matthew Bourne werkt hij ook als kapper, met zijn eigen ‘Salon Edwardo’. In de pop-up salon kun je je volledig in de stijl van de karakters van de populaire film van Tim Burton laten knippen. De regisseur gaf zijn goedkeuring aan Matthew Bourne voor een bijzonder vertolking op de balletvloer, de enige ter wereld. De voorstelling komt exclusief naar Carré van 29 mei tm 2 juni.

Kinki Kappers: “Toen wij hoorde dat er een voorstelling zou komen over Edward Scissorhands in Carré, een voorstelling over acceptatie en inclusiviteit, was het voor ons een no-brainer om deze samenwerking aan te gaan! Kinki staat voor het vieren van diversiteit en inclusiviteit, zowel op de kappersstoel als daarbuiten. Om iedereen deze ervaring te kunnen bieden staan wij daarom met onze eigen “Kinki Scissorhands” op 13 mei te shinen in de Loge Foyer van Carré! Komt het zien!”.

 

Salon Edwardo popt-up in de recent gerenoveerde Loge Foyer:  het oude woongedeelte van oprichter Oscar Carré  met hoge spiegels, kristallen kroonluchters en geborduurde wandbekleding. In de stijl van Kinki salons vormt deze unieke ruimte een plek waar zelfvertrouwen en eigenheid centraal staan. Loop bij Salon Edwardo binnen op maandag 13 mei, tussen 11.00u en 17.00u! Wil je zeker zijn van een plekje? Boek dan via kinki.nl/carre een afspraak bij de speciale Edward-kappers van Kinki!

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK