Denk je vrij, blijf het goede doen en het beste oogsten

2022 is hét jaar waarin jij de beste versie van jezelf kunt worden. Herstel je zelfsaboterende gedachtepatroon en krijg meer positieve energie, zelfacceptatie en ontspanning. In Denk je vrij, het nieuwe boek van Fred Sterk en Sjoerd Swaen, ontdek je alle tools om je gedachtepatronen te doorzien en te doorbreken. Zo kun je het goede blijven doen en zal je het beste kunnen oogsten.

 

Vrijheid is het besef dat je méér bent dan je problemen, zelfbeeld of negatieve gedachten. Dit boek is gebaseerd op drie bewezen effectieve methoden:

  1. Overstijg je gedachten met ontspanning, meditatie, mindfulness en de kracht van je aandacht.
  2. Voed en stimuleer je gedachten met positief psychologische technieken en richt je op je kwaliteiten, sterkste kanten en creatieve talenten.
  3. Verander je gedachten met behulp van denkcorrecties.

 

Denk je vrij laat zien dat er ruim voldoende effectieve zelfhulpmogelijkheden zijn. Ze hebben met elkaar gemeen dat ze het contact met je positieve energie herstellen. Uit jarenlange ervaring van auteurs Fred Sterk en Sjoerd Swaen als psychotherapeut weten ze dat de beschreven technieken goed werken en elkaar aanvullen. Zo vind jij de ultieme vrijheid!

 

‘Het is een werkboek dat ik nog regelmatig zal pakken… gewoon om in mezelf te blijven geloven. Ik heb het gevoel dat ik na 35 jaar eindelijk weet wie ik ben.’ – Lezer over Denk je sterk

 

Over de auteurs
Fred Sterk en Sjoerd Swaen zijn beiden GZ-psycholoog en psychotherapeut, gespecialiseerd in cognitieve gedragstherapie en positieve psychologie. Daarnaast schreven zij verschillende succesvolle zelfhulpboeken, waaronder Denk je sterk en Denk je positief.

 

Denk je vrij | Herstel je gedachtepatroon en krijg meer positieve energie, zelfacceptatie en ontspanning | Auteurs: Fred Sterk en Sjoerd Swaen | ISBN: 9789021590882 | Prijs: €18,99 | Verschijnt op 22 februari 2022

 

Bekijk hier het inkijkexemplaar!

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK