Gratis cadeauboek van Adriaan van Dis voor leden en bezoekers van de Bibliotheek

In november leest heel Nederland De wandelaar van Adriaan van Dis tijdens de campagne Nederland Leest. Lezen en bezoekers van de Bibliotheek kunnen in alle vestigingen het cadeauboek van Van Dis komen ophalen.

 

Het thema van de campagne dit jaar is ‘Over de grens’. Het cadeauboek De wandelaar van Adriaan van Dis vertelt het verhaal van een Nederlandse man die bij een brand in Parijs een hond in de schoot geworpen krijgt. De hond opent een andere wereld; een wereld van vluchtelingen, illegalen en zwervers. Parijs ziet er op deze manier heel anders uit en verandert de man; hij wil helpen en goed doen.

 

Boeken vergroten je wereld
De wandelaar is niet alleen een verhaal over een reis naar de uithoeken van Parijs, maar ook over iemand die zijn grenzen verlegt en zijn wereld vergroot. Iets wat boeken en verhalen bij uitstek teweeg kunnen brengen: dat je andere perspectieven krijgt aangereikt en nieuwe ervaringen opdoet.

 

Nederland Leest
Eén boek, duizend gesprekken. Een goed boek verbindt mensen en brengt gesprekken op gang. Daarom leest in november iedereen hetzelfde boek. Leden en bezoekers krijgen dit boek cadeau van de Bibliotheek, dé plek om als lezer elkaar te ontmoeten en in gesprek te gaan over boeken. Het cadeauboek is in alle vestigingen op te halen. Wees er snel bij, want op=op.

 

www.bibliotheekzuidkennemerland.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK