Het Mooie Kinderboekenfestival 2024

Op zondag 26 mei komen de mooiste kinderboeken weer tot leven in de Tolhuistuin tijdens de zesde editie van Het Mooie Kinderboekenfestival. Op dit bonte festival kunnen kinderen van 4 tot en met 10 jaar en hun opvoeders zich onderdompelen in de fantasiewerelden uit twaalf geselecteerde kinderboeken. Met bijzondere performances, creatieve workshops en kunstzinnige verbeeldingen wil de organisatie kinderen laten ervaren hoe leuk boeken zijn.

 

De prachtige tuin en zonnige zalen van de Tolhuistuin worden op deze zondag omgetoverd tot een sprookjesachtig boekenlandschap. Kinderen kunnen zelf decors bouwen, leren dansen als vleermuizen, op zoek gaan naar personages uit kinderboeken tijdens een vossenjacht of een theatrale zwemles volgen. Alle voorstellingen, workshops en andere activiteiten zijn gebaseerd op verschillende verhalen uit de meest recente kinderboeken.

Kinderboekenmakers die aanwezig zijn op het festival zijn o.a. Nancy Bosmans, Lisa van Winsen, Mohana van den Kroonenberg, Nadia Meezen, Matthijs Meeuwsen, Paco Vink en Zindzi Zevenbergen. De selectie van de festivaltitels is dit jaar gemaakt door een comité bestaande uit recensent Eline Rottier en boekhandelaren Merel de Vink en Charlene Schmeltz.

 

Het Mooie Kinderboekenfestival 2024
Vrolijk en verrassend familiefestival waar boeken tot leven komen
Zondag 26 mei 2024
Tolhuistuin 
Tickets: vanaf 10,50 euro (inclusief servicekosten, exclusief Paradiso lidmaatschap)

 

Kijk voor meer informatie over het programma op de website van Paradiso.

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK