Kinderboekenweek bij de Kennemer Boekhandel

Het is weer bijna kinderboekenweek, wat een feest! Dit jaar gaan we terug in de tijd. Het thema van de Kinderboekenweek is: En toen? Vecht mee met de ridders, kijk hoe reusachtig groot de T-rex was of ontdek hoe opa en oma vroeger opgroeiden. Reis in de tijd door het (voor)lezen van de prachtigste kinderboeken.

 

Kinderboekenweekgeschenk
Koop je van 30 september t/m 11 oktober voor € 12,50 of meer aan Nederlandstalige kinderboeken, dan ontvang je het Kinderboekenweekgeschenk  De diamant van Banjarmasin van Arend van Dam cadeau (op=op). Je krijgt het geschenk ook wanneer je voor € 12,50 of meer aan Nederlandstalige e-kinderboeken koopt in de webshop.

 

Prentenboek
Het Prentenboek van de Kinderboekenweek is dit jaar gemaakt door Mylo Freeman, bekend van Prinsesje Arabella. Het Prentenboek is in de Kinderboekenweek te koop voor €7,25, zolang de voorraad strekt.

 

Avondopening
De Kinderboekenweek hoort een feestje te zijn, ook in deze tijd van corona-aanscherpingen. Kennemer Boekhandel organiseert daarom deze week van woensdag t/m zaterdag tot 21:00 uur avondopeningen: qualitytime voor ouder met kind. Ze werken met tijdslots van een halfuur, u kunt naar de winkel bellen om een plekje te reserveren.Houd de RIVM-richtlijnen hierbij in gedachten: kom niet als u of uw kind ziek is, en kom met zo min mogelijk mensen tegelijkertijd. Reserveren via 023-5251944.

 

KinderboekenKoopzondag met Simon van der Geest

Gouden Griffel-kanshebber komt zondag signeren!

Dit jaar won hij met zijn fantastische jeugdboek Het werkstuk: of hoe ik verdween in de jungle al een Zilveren Griffel, en dus maakt hij vanavond kans op zijn derde Gouden Griffel! Zijn eerdere jeugdboeken Spinder en Dissus werden al hiermee bekroond. 

Het werkstuk is een heerlijk avontuurlijk jeugdboek voor kinderen vanaf 10 jaar, over een meisje dat op zoek gaat naar haar vader. Wanneer haar moeder niet meewerkt schakelt ze een tv-programma in, wanneer zij niet meer meewerken gaat ze zelf op zoek in de binnenlanden van Suriname. Hier vraagt zij rond naar een man met 11 tenen, want dat is bijna het enige dat ze over hem weet. Zal het haar lukken haar vader te vinden?

Simon is vanaf 13:00 uur aanwezig in de winkel om zijn boeken te tippen, te signeren en af en toe een stukje voor te lezen. 

 

Deze KinderboekenKoopzondag 4 oktober is de Kennemer Boekhandel geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

 

Kennemer Boekhandel
Kleverparkweg 3
2023 CA HAARLEM
023-5251944

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK