Wijnand Stomp opent de Kinderboekenweek bij Zolder023

Woensdag 30 september start de 66ste editie van de Kinderboekenweek met het thema; En Toen? De Haarlemse kids-comedian Wijnand Stomp oftewel Mister Anansi zal deze middag bij Zolder023, de grootste kringloopwinkel van Haarlem, zijn speciale theatershow geven ‘Mister Anansi en het Dino Ei’.

 

En Toen? Het thema van Kinderboekenweek 2020 draait om het verkennen van werelden van vroeger. Stomp wil met zijn Kinderboekenweek theatervoorstelling de kinderen meenemen in de boeiende geschiedenis van tweedehands spullen.

 

Mister Anansi heeft een Dino Ei gevonden en wil die graag te koop aanbieden in de winkel van Zolder023. Tot zijn verassing komt er een heel nieuwsgierig vogeltje uit het ei. De Vogel wil lekker rondfladderen en op avontuur te gaan. Er is zoveel te zien! Allemaal leuke spullen die hun eigen geschiedenis vertellen.

 

Wijnand Stomp, alias Mister Anansi, van theater Elswout is kids-comedian en één van de beste theatrale-vertellers van Nederland. Met humor, aanstekelijke ondeugd en een tikkeltje wijsheid weet hij jong en oud te boeien. Razendsnel wisselt Stomp van personage en sleurt hij je mee in een stroomversnelling van verhalen. In een tijd waar communicatie vaak via beeldschermen verloopt, houdt Stomp de verteltraditie levend. 

 

De gratis theatervoorstelling ‘Mister Anansi en het Dino Ei’ is bedoeld voor leeftijden van 4 jaar t/m 104 jaar. Er zijn twee optredens om 14:00 uur en om 15:00 uur en duren circa 20 minuten. Registreren is verplicht via info@zolder023.nl (maximaal 1 begeleider per kind).

 

Naast de theatervoorstellingen kan er ook worden gedanst. Dans mee op het nieuwe lied: En Toen? van Kinderen voor Kinderen, speciaal gemaakt voor de Kinderboekenweek 2020. Er is limonade voor alle gasten en bovendien heeft Zolder023 tijdens de Kinderboekenweek een leuke actie: twee kinderboeken halen, de dikste betalen.

 

 

COVID-19 maatregelingen

Zolder023 heeft maatregelen getroffen om de veiligheid van de bezoekers, werknemers en artiest te waarborgen en verdere verspreidingen van COVID-19 tegen te gaan. Zolder023 volgt hierbij de richtlijnen van het RIVM. Het aantal plaatsen voor toeschouwers beperkt. Vooraf registreren is noodzakelijk en kan via info@zolder023.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK