Word jij de nieuwe Polderdichter?

De Bibliotheek Haarlemmermeer is op zoek naar de nieuwe Polderdichter voor 2023-2024. De Polderdichter krijgt met deze titel twee jaar lang de kans om zijn of haar poëtische kunsten aan iedereen in Haarlemmermeer te laten zien. Iedereen van jong tot oud kan meedoen aan de wedstrijd. Dus doe jij iets met dichten, van klassiek tot haiku’s en van spoken word tot rap, geef je dan op voor 31 januari 2023.

 

De rol van Polderdichter
Als Polderdichter geef je samen met de Bibliotheek Haarlemmermeer vorm aan het ‘Polderdichterschap’. Jullie betrekken hierbij de inwoners van de gemeente Haarlemmermeer.
Je mag de positie bekleden voor een periode van twee jaar en schrijft gedichten over bijvoorbeeld lokale gebeurtenissen of personen. Aan het einde van de ambtsperiode van de Polderdichter zullen alle gedichten worden gebundeld in een boek dat wordt opgenomen in de collectie van de bibliotheek.

 

Aanmelden
Iedereen die wil meedingen naar de titel Polderdichter kan zich aanmelden met twee zelfgeschreven gedichten. Dit mag nieuw of oud werk zijn, dat maakt niet uit. Maak daarnaast een korte video waarin je je voorstelt en één van je gedichten voordraagt. Stuur je gedichten, een geschreven motivatie en je video vóór 31 januari 2023 naar aanmelden@debibliotheekhaarlemmermeer.nl.

 

Kijk voor meer informatie op www.debibliotheekhaarlemmermeer.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK