Zeer Korte Verhalen op Zoom

De deuren van 37PK zijn nog even gesloten, maar online is de expositie Haarlem IN-DRUK nog altijd te bezoeken. Het platform voor kunsten organiseerde bovendien een schrijfwedstrijd rondom het thema van de tentoonstelling: kijken naar Haarlem.

 

Ruim zestig deelnemers in de leeftijd van 14 tot en met 81 jaar hebben een Zeer Kort Verhaal ingestuurd. Uit deze inzendingen heeft een deskundige jury zestien finalisten geselecteerd. U kunt naar deze ZKV’s luisteren aan het begin van de ‘week van het korte verhaal’.

 

Op zondag 14 februari om 16.30 uur lezen de schrijvers hun bijdrage voor tijdens een online bijeenkomst. Het wordt een afwisselend programma dat een mooie afspiegeling biedt van alle verschillende invalshoeken die zijn gekozen. De jury beveelt met name de bijdragen van scholieren aan en prijst het hoge niveau van de inzendingen in deze categorie. Na afloop van de voordrachten worden de winnaars bekend gemaakt.  

 

Aanmelden voor de ZKV-Zoom kan via haarlemindruk@gmail.com. U ontvangt dan tijdig een link naar het programma en een korte toelichting over het gebruik van het programma Zoom.

 

https://37pk.nl/nieuws/137995/Zeer-Korte-Verhalen-wedstrijd-Kijken-naar-Haarlem

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK