Zolder023 opent Kinderboekenweek

Woensdag 6 oktober start de 67ste editie van de Kinderboekenweek met het thema; Worden wat je wil. De bekende Haarlemse kids-comedian Wijnand Stomp zal deze middag de kinderen een grappig verhaal vertellen passend in het thema van de Kinderboekenweek.

 

Tijdens de Kinderboekenweek 2021 kun je alles worden wat je wil en alvast dromen over later! Stomp wil met zijn theatervoorstelling de kinderen inspireren en zelfvertrouwen geven voor de toekomst. Mister Anansi heeft sinds kort mobiel baantjesburo voor kids. BURO DE TOEKOMST

De telefoon staat roodgloeiend. Er zijn vacatures voor boodschappen hulpen, huisdier oppassers, stoepvegers, afwashulpen en nog veel meer. Mister Anansi test de kids of ze geschikt zijn voor de baantjes. Totdat er een super mega-baantje binnen komt. Wie zal deze baan krijgen?  Wil jij het ook weten? Kom dan naar de show van Mister Anansi en zijn BURO DE TOEKOMST.

Er zijn twee optredens om 14.45 uur en om 16.00 uur. De optredens duren ongeveer 40 minuten. De gratis theatervoorstelling ‘BURO DE TOEKOMST’ is het meest geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Aanmelden via evenementen@kringloopzolder.nl

 

Naast de theatervoorstellingen kan er ook worden gedanst. Dans mee op het nieuwe lied van Kinderen voor Kinderen – worden wat je wil, speciaal gemaakt voor de Kinderboekenweek.

 

Er is limonade voor alle gasten en bovendien heeft Zolder023 speciaal voor de Kinderboekenweek een leuke actie: 2 kinderboeken halen, de dikste betalen.

 

Voorstelling             BURO DE TOEKOMST

Artiest                       Wijnand Stomp, alias Mister Anansi. Mister Anansi is kids Comedian en één van de beste theatrale vertellers van Nederland.

Host                           Kringloopwinkel Zolder023

Locatie                      Eysinkweg 71, Haarlem

Registratie                Evenementen@kringloopzolder.nl

 

 

COVID-19 maatregelingen

Zolder023 heeft een protocol opgesteld om de veiligheid van de bezoekers, werknemers en artiest te waarborgen. Wij hebben maatregelen genomen om besmettingen en verdere verspreidingen van COVID-19 tegen te gaan. Wij volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM. Het aantal plaatsen voor toeschouwers beperkt. Vooraf registreren is noodzakelijk en kan via evenementen@kringloopzolder.nl 

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK