De Toneelschuur en Filmschuur verder als de SCHUUR!

Een kortere naam maar een breder programma. Naast de vertrouwde theater- en filmvoorstellingen, kan je ook een uitstapje maken naar spannende dans, indrukwekkende performances, inspirerende talks of de leukste jeugdvoorstellingen. In het Schuurcafé kan je zomaar stuiten op prikkelende spoken word performances, tentoonstellingen of een funky DJ-set van lokale helden. Natuurlijk kan je er ook even lekker bijpraten onder het genot van een goeie koffie of een lokaal speciaal biertje. De Schuur is de leukste culturele hangout van Haarlem. Kijk op www.schuur.nl  voor het meest actuele programma.

 

FILM IN DE OPEN LUCHT

Wo 1 sep t/m vr 3 sep aanvang 21.30 uur

Films kijken kan niet alleen in onze zaal, maar binnenkort ook bij ons in de buitenlucht. Recht voor onze entree in het hart van de mooie Haarlemse binnenstad. Hoe bijzonder is dat! Op deze unieke locatie presenteren wij een programma met prikkelende films. De must-know klassieker van Spike Lee Do The Right Thing, een feel-good docu Bloody Nose, Empty Pockets over een buurtkroeg in Las Vegas en een muzikale zoektocht van DJ Robert Soko met Here We Move Here We Groove.

 

 

Bitter Sweet Dance / Liat Waysbort  

GIOIA LIVE

do 9 sep, 20.00 uur

De dansdocumentaire over de bipolaire Gioia Fiorito, over het grijze gebied tussen normaliteit en gekte, werd in 2019 genomineerd voor een Gouden Kalf. Gioia Live bouwt voort op deze film. Met danseres Mara Hulspas eert Gioia de kracht van fantasie, droomt ze over de toekomst, reflecteert ze, scherp en humorvol, op het verleden en viert ze de autonomie van het individu.

 

 

Marte Boneschansker / De Coproducers

BLOOS DE MANNEN

vr 1 & za 2 okt, vanaf 18.00 uur

Voor BLOOS de mannen ging Marte Boneschansker in gesprek met mannen tussen de 10 en 100 jaar oud over intimiteit, sensualiteit en verlangen. Hoe definiëren zij hun man-zijn? Wanneer houden ze van hun lichaam en wie zijn ze voorbij dat lichaam? Hun ervaringen worden gedeeld in een prikkelende audiobeleving, waarnaar je luistert in je eenpersoons cocon. 

 

 

LOADING DOCK SESSIONS

Vrij 10 sep en Vrij 17 sep aanvang 21.30 uur

Theater-en programmamakers Nita Kersten en Mike van Wetten organiseren weer een tof avondprogramma met muzikanten, spoken word artiesten, storytellers, deskundigen en activisten. De gasten zullen ondermeer zijn pianist Djuwa Mroivili, singersongwriter Eva van Manen en spoken word-artiest Elten Kiene.

 

 

Toneelschuur Producties / Jessie L’Herminez

DE STOELEN

za 25, di 28 t/m do 30 sep, vr 1 & za 2 okt, di 19 & wo 20 okt, 20.00 uur 

Jessie L’Herminez is sinds dit jaar een van de nieuwe vaste makers bij Toneelschuur Producties. In haar voorstellingen combineert ze tekst met een fysieke speelstijl. Als eerste regie in ons huis koos zij voor de tragische klucht De Stoelen van Eugène Ionesco.

 

Foto: Loading Dock Sessions © Bibi Veth

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK