Ouds & Nieuws Show 2016

Het belangrijkste jaar van de mensheid, of in ieder geval van Japie Jonker
Maak kennis met Japie Jonker: Een gewone, gemiddelde, blanke Nederlandse man met een gewoon, gemiddeld, Nederlands leven. Opgevoed met het bewustzijn dat er kinderen leven onder de evenaar, die het zwaarder hebben dan hij. Doodgegooid met nieuws over rampen waar hij zelf geen slachtoffer van is.
Tot 2016. Plotseling leest Japie niet langer het nieuws, maar ís hij het nieuws. Hij was op nieuwjaarsdag in Keulen, in Brussel met de aanslagen en in Turkije tijdens de couppoging. Er is voor Japie slechts één conclusie mogelijk: de gebeurtenissen op het journaal moeten wel een rechtstreeks gevolg zijn van zíjn daden, gevoelens en gedachten.
De Ouds en Nieuws Show 2016 is hét alternatief voor de oudejaarsconference! Voor het derde jaar op een rij blikt het team van schrijvers, acteurs en muzikanten terug op een krankzinnig, bomvol jaar. Japie voert je mee langs 365 dagen nieuws, gevangen in hilarische sketches, messcherpe scènes, rauwe gedichten, satirische liedjes en aangrijpende columns. In 2015 door de Volkskrant verkozen tot beste oudejaarsconference van het jaar.

“Leuker dan De Lama’s ooit waren, scherper dan Dit Was Het Nieuws en net zo schrijnend als het beste uit Koefnoen: gaat dat zien.” Theaterkrant

7 december – Zaantheater Zaandam| www.zaantheater.nl
14 december – Toneelschuur Haarlem | www.toneelschuur.nl
20 december – Theater Frascati Amsterdam | www.frascati.nl

1-logo-zuidelijk-toneel

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK

 

Translate »