20ste Meerlive Festival Hoofddorp

Meerlive viert dit jaar haar 20ste verjaardag in het centrum van Hoofddorp en doet dit onder meer met een geweldige line-up, vernieuwende geluidskwaliteit en een zaterdagmiddagprogramma voor de jeugd. Van 5 tot en met 8 september kan Haarlemmermeer en omliggende plaatsen weer genieten van dit muziekfeest in het centrum van Hoofddorp.

 

Zo zal onder andere Van Dik Hout op de openingsdag zijn opwachting maken. Zij vieren dit jaar hun 25-jarig bestaan en willen daarvoor graag op het Meerlive podium staan. Tino Martin en onze huisband TOF! gaan op vrijdag zeker het plein op z’n kop zetten. Zaterdag zullen Lil Kleine en ook Wulf en Waylon voor een spectaculaire ‘Vrienden van Meerlive avond’ zorgen. Tenslotte sluiten we de Amsterdamse zondag zoals altijd groots af met Wolter Kroes. 

 

 

 

Meerlive is de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot een evenement dat inmiddels tussen de 35.000 en 40.000 bezoekers trekt. Dit succes is voor een belangrijk deel toe te schrijven aan het grote aantal trouwe sponsoren en natuurlijk de vrijwilligers die zich hier het hele jaar voor inzetten. Behalve op zaterdagavond, wanneer er tijdens de ‘Vrienden van Meerlive Avond’ een kleine bijdrage wordt gevraagd, is het evenement bovendien GRATIS toegankelijk; uniek voor een festival van deze omvang en met deze line-up. 

 

Tip: Met bus 340 ben je in een half uurtje vanaf station Haarlem bij het Meerlive Festival! 

 

Meerlive Young
Meerlive wil er ook zijn voor de schoolgaande jeugd in de Haarlemmermeer. Met trots presenteren ze dan ook het Meerlive Young bestuur, bestaande uit jonge mensen die verantwoordelijk zijn voor een zaterdagmiddagprogramma voor jonge mensen. Naast spectaculaire optredens gericht op de jeugd, nemen zij ook de populaire talentenjacht voor middelbare scholieren over, dit jaar in de vorm van een fantastische DJ contest.

 

 

Vernieuwing
De organisatie stelt zich als doel om Meerlive elk jaar weer te verbeteren. In de afgelopen jaren zijn onder meer de Business Corner aangepakt en de Skybox met Perfect Sky geïntroduceerd. Dit jaar heeft Meerlive op het gebied van geluid goed nieuws te melden: er gaat gewerkt worden met een nieuw geluidsysteem, het zogenaamde stuurbare geluid. Dropstage is het eerste bedrijf in Nederland die dit systeem in de verhuur heeft en uiteraard waren wij er snel bij om dit in te kunnen zetten. Hiermee is Meerlive de eerste in Nederland die dit aanbiedt en daarmee garant staat voor een nog intensere muziekbeleving. Bijkomend voordeel is dat het ook nog voor minder overlast gaat zorgen in de omgeving. Muziek gaat letterlijk een hoekje om en iedereen is natuurlijk van harte uitgenodigd om hier in september van te komen genieten. 

 

Sponsoren
Meerlive is een begrip in de Haarlemmermeer en de organisatie wil blijven vernieuwen en verbeteren om zowel de jongere als de wat oudere bezoeker te verrassen met talent en kwaliteit. Om dit mogelijk te maken komen we graag in gesprek met nieuwe sponsoren die dit grotendeels gratis evenement ook een warm hart toedragen. Meerlive biedt daarbij haar sponsoren de unieke mogelijkheid om hun organisatie aan een groot publiek te presenteren en zowel het zakelijke- als persoonlijke netwerk op een ontspannen manier te vergroten. 

 

Meer informatie is te vinden op www.meerlive.nl

 

Donderdag 5 september van 20.00 – 00.30 uur
Gratis toegang
Van Dik Hout – Pater Moeskroen – Vangrail – DJ John Macraven

 

Vrijdag 6 september van 20.00 – 01.00 uur

Gratis toegang

Tino Martin​ – TOF! Partyband – Paul Sinha – Janieck – DJ John Macraven

 

Zaterdag 7 september van 12.00 – 17.30 uur
Gratis toegang (Meerlive Young)

Childsplay – STUK – DJ Kubes – DJ Nick Sijmen – DJ Thom van Riel

 

Zaterdag 7 september van 20.00 – 01.00 uur
(tickets via meerlive.nl) 

LIL Kleine – Waylon – WULF – DJ Nick Sijmen – DJ John Macraven

 

Zondag 8 september van 14.00 – 19.00 uur

Gratis toegang 

The Originals – Quincy – Yves Berendse – Ramon Sandbergen – Wolter Kroes

 

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK

 

Translate »