Summer Breeze Latin Party’s

Donderdag 29 augustus is het alweer de laatste editie van Summer Breeze alvorens zij traditioneel het seizoen afsluiten met de Summer Breeze End of season Party 2019! Met onder andere een animatie van Ernesto Betancourt en een workshop ‘Salsa Cuban Styling’) van dansschool La Esquina Cubana.

SUMMER BREEZE LATIN NIGHT
Inmiddels is het recept van deze zwoele zomeravonden op het Westergasterras bekend: om 19:00 uur beginnen ze buiten in het zonnetje op het Klönneplein met “vrij” dansen terwijl de beginners aan hun dans-skills kunnen werken in de WesterLiefde en de WesterUnie waar (gratis) workshops plaatsvinden voor beginners én gevorderden in de verschillende Latin-stijlen (Salsa, Zouk, Bachata, Kizomba). Om 23:00 stopt de muziek buiten op het plein en gaat het feest nog uren binnen door bij het Westergasterras, de WesterLiefde en de WesterUnie.

PROGRAMMA
Tijdens Summer Breeze wordt er elke editie een mix van verschillende Latin muziekstijlen geprogrammeerd waaronder Salsa, Bachata, Kizomba, Merengue, Zouk, Carribean Mix.
Ook de stijlen van de workshops voor beginners en gevorderden verschillen wekelijks.
2 dagen van te voren (Dinsdag) wordt het complete programma bekend gemaakt.

ETEN/ DRINKEN
Ben jij niet zo’n danser? Lekker tafelen op het Westergasterras of borrelen bij een van de barren met uitzicht op de dansende massa is zeker ook geen straf.

Uiteraard ben je ook vóór 19:00 uur welkom op het riante en zonovergoten Westergasterras om alvast in de stemming te komen met een hapje of een cocktail. Vanaf 11:00 uur s’ochtends geopend.

ENTREE/ TICKETS
Tot 20:00 uur is de entree gratis.
Vanaf 20:00 uur is de entree €7,50 aan de deur (pin-only) inclusief ijsje. Er is geen voorverkoop!

LOCATIE
Westergasterras/Westerunie/Westerliefde (Klonneplein 4-6)

ALLE DATA OP EEN RIJ

Zet ze maar vast in je agenda:

29 aug: Summer Breeze Latin Night at Westergasterras

5 sept: Summer Breeze End of season Party 2019

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK