Surfana festival

Op 6,7, en 8 september vindt in de duinen van Bloemendaal aan Zee de 7e editie van het Surfana Festival plaats, waar surf-minded liefhebbers van het goede en gezonde leven van over de hele wereld samen komen om te genieten van een unieke samensmelting van muziek, sportieve clinics, eten, kunst en liefde. Een ultieme beleving om te connecten met de natuur en met elkaar. Verscholen achter heuvelachtige duinen, badend in de zomerzon ligt in het glooiend groen landschap het festivalterrein én camping van Surfana. De zacht ruisende zee, nog net hoorbaar tussen de beats en schaterende kinderen, is een welkome afwisseling van de hectiek in de stad. Surfana Festival ademt ontspanning, biedt rust en brengt je terug naar de natuur. Vier dagen lang wordt Bloemendaal het decor voor zoete, zonovergoten festival vibes. Hier wil je bij zijn want Surfana is een beleving die je bij zal blijven en je wereld zal verruimen! Surfana is a way of life!

 

 

Surfana biedt een te gek weekend met top bands van over de hele wereld, surf, kite, natuur, 60 soorten (mindfulness) workshops en het lekkerste en gezondste eten en een gezellige natuurcamping. Net als vorig jaar is het streven weer een zero waste festival neer te zetten. Surfana is een inspirerend evenement om het leven te vieren en een gezonde en sportieve lifestyle te stimuleren. Choose the good life! 

De weekend overnachting plekken zijn al uitverkocht maar er zijn nog genoeg dagkaarten en weekend passe partous beschikbaar. 

 

Voor meer info en kaarten zie de festivalsite www.surfana.com/festival/

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK

 

Translate »