Walking on Circus in alle zalen van de Beurs van Berlage

De Beurs van Berlage opent van 17 t/m 20 juni 2021 haar deuren voorWalking on Circus van het Amsterdamse circustheatergezelschap Boost. Een beeldende circusvoorstelling met een vernieuwende en onderscheidende artistieke signatuur in een spectaculair vormgegeven dynamisch decor. In dit walk-through-circus loopt het publiek coronaproof door de verschillende zalen van de Beurs van Berlage. Bewonder spectaculaire performances en circusacts in dit iconische gebouw. Een must-see en een topuitje voor het hele gezin!

 

Walking on Circus is van do 17 t/m zo 20 juni te zien in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Walking on Circus wordt de hele dag doorlopend gespeeld, aanvang in tijdslots elke 15 minuten. Info boostproducties.nl & tickets via ticketmaster.nl De ticketprijs is €20,50 regulier en €14,50 kinderen (4 t/m 12 jr)

 

Fris uit de lockdown laten Boost Producties en de Beurs van Berlage met deze interactieve circusvoorstelling het publiek ervaren wat er gelukkig allemaal weer kan. In een uur tijd volgt het publiek een route door deze unieke locatie, van de ene circusperformance naar de volgende. De skills van de artiesten zorgen voor adembenemende trucs. Hoog in de lucht aan één arm blijven hangen als om je heen de palen omvallen, balanceren op een randje als het decor omklapt en het vouwen van een lichaam tot het in een minuscuul vakje past.

 

Boost Producties maakt onder de noemer Nieuw Circus associatief beeldende circustheatervoorstellingen. Vernieuwende en met een onderscheidende artistieke signatuur opgebouwd door ingenieuze decors, een speelse bewegingstaal en muzikale elementen. Beeldend, acrobatisch theater, waarbij de performers zich bewegen in een setting die bepalend is voor de manier waarop zij met elkaar om kunnen gaan. Circus in samenwerking met andere (kunst)disciplines.

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK