Modellen met een missie!

Modellen Mylene Cabri (26) uit IJmuiden en Elise Stokman (25) uit Haarlem willen met hun modellenwerk iets betekenen voor het milieu en opkomen voor vrouwenrechten.

 

Elise zit in de finale van Miss Beauty Of Flevoland. Ze wil betekenis geven aan haar modellenwerk, aan haar titel als Miss en wilt de wereld op deze manier verbeteren. Mylene heeft in twee weken een jurk gemaakt van plastic, die ze op het strand van IJmuiden laat zien tijdens een fotoshoot. Tijdens de shoot vonden de vriendinnen nog ander plastic afval en dat hebben ze ook gebruikt als armband of haarband.

 

Hun missie is duidelijk. Mylene: “Het gebeurt nog te veel dat mensen hun afval/plastic op straat gooien, op het strand gooien en geen afval scheiden. Buiten het feit dat het onwijs slecht is voor het milieu en niet al het afval kan verteren, gaan er ook een hoop dieren aan dood. Deze beestjes hebben het niet verdiend om te sterven omdat een persoon te lui is om naar de afval bak te lopen of het vuilnis in hun zak te houden. Het gaat wel al steeds beter en vergeleken met andere landen doet Nederland het erg goed. Maar nog is het te weinig. We kunnen dit alleen redden als we dit samen doen. Nederland moet samenwerken hierin van jong tot oud. Blijf hieraan denken, scheid je afval en help mee met de straten, bos en het strand schoon te houden!”

 

Credits

Fotograaf: Klaas Haring / Nishin Photography (instagram: @Nishinphotography).

Instagram van Mylene Cabri: @mylenesavannah & @myleneportfolio

Instagram van Elise:@elisestokman & @portfolio_elisestokman

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK