Rapper Rico hoofdgast tijdens Behind The Music

Rico, bekend van hiphopformatie Opgezwolle, is op zaterdag 31 oktober om 20:00 uur hoofdgast tijdens Behind the Music in poppodium Duycker in Hoofddorp. In Behind the Music blikt host en interviewer Martin Kuiper met Rico terug op zijn carrière aan de hand van oude beelden en interviews met intimi van de rapper zoals collega-rapper Sticks en Typhoon die veel van hem geleerd heeft. Rico kijkt ernaar uit. “Ik verwacht een mooie avond vol prachtige verhalen over mijn muziek en de reis die ik heb afgelegd.”

 

Rico (1977) wordt geboren in Harderwijk en gaat studeren in Zwolle, waar hij Sticks en beatmaker Delic ontmoet. Opgezwolle is geboren en het drietal brengt in vijf jaar drie albums uit, die ervoor zorgen dat Opgezwolle de populairste en meest vernieuwende hiphop act van Nederland wordt. Het album Eigen Wereld uit 2006 wordt door velen gezien als beste Nederlands hiphop album ooit. Na het einde van Opgezwolle brengt Rico met de Fakkelbrigade het album ‘Colucci Era’ uit en solo volgen ‘DMT’ en ‘Irie’. Een hernieuwde samenwerking met Sticks leidt in 2017 tot het veelgeprezen album ‘IZM’. Rico heeft sindsdien niet stilgezeten. “Ik zal nieuw werk laten horen”, belooft hij.

 

Behind the Music [http://www.behindthemusic.nl] is een avondvullend  interviewprogramma waarin gasten aan de hand van oude beelden en nieuwe interviews met gasten uit hun directe omgeving worden geïnterviewd. Bezoekers kunnen een intieme openhartige avond verwachten waarin ze de hoofdgast echt leren kennen.
Meer informatie en tickets via www.duycker.nl.

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK