Amsterdam Light Festival met Blue Boat Company

Van 28 november 2019 tot en met 19 januari 2020 vindt alweer de 8e editie van Amsterdam Light Festival plaats. Tijdens dit winterse lichtkunstfestival verlichten een groot aantal kunstwerken de binnenstad van Amsterdam. En natuurlijk nemen onze 90 minuten durende Amsterdam Light Festival cruises u ook dit jaar weer mee langs de route die dit jaar rond Artis gaat.

 

Ook dit jaar biedt Blue Boat Company weer een drietal varianten van de Amsterdam Light Festival cruise.

 

Amsterdam Light Festival Cruises op overdekte boten

Aan boord van deze overdekte en verwarmde rondvaartboten kunt u luisteren naar het officiële audio verhaal van het Amsterdam Light festival in Nederlands & Engels. Alle schepen zijn uitgerust met een toilet en er is een bar en bediening aanwezig om u indien gewenst van een drankje te voorzien.

 

Amsterdam Light Festival Kids Cruises

Speciaal voor kinderen van 3 t/m 11 hebben we ook dit jaar weer een speciale Amsterdam Light Festival vaart. Tijdens deze vaart wordt er op een toegankelijke manier vertelt wat je buiten ziet door niemand minder dan Meneer de Uil. Natuurlijk geheel in het Nederlands gesproken. Natuurlijk zijn deze schepen ook overdekt & verwarmd en uitgerust met een toilet. En natuurlijk kan je ook hier allerlei lekkers bestellen.

 

Amsterdam Light Festival Open sloep vaarten

Op onze open sloep ervaart u het Amsterdam Light Festival op de meest intieme, directe manier. Uw kapitein gidst u langs de verschillende kunstwerken en u heeft prachtig zicht op alle kunstwerken.

 

Meer informatie www.blueboat.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK

 

Translate »