Buitenbioscoop Center Parcs Zandvoort

Goed nieuws voor filmliefhebbers: vanaf deze zomer is Center Parcs Zandvoort uitgebreid met een buitenbioscoop. Onder het genot van een verkoelend drankje of een bak popcorn kunnen Center Parcs gasten dit zomerseizoen terecht voor vertoningen van familiefilms in de buitenlucht in het zogenaamde Summer Outdoor Theater. De bioscopen zijn een aanvulling op de Summer Hotspot, die Center Parcs vorig jaar introduceerde tijdens de zomermaanden. Op deze zomerse plaats midden in de natuur worden op de parken nog meer buitenactiviteiten aangeboden voor jong en oud.

 

Het Summer Outdoor Theater komt vanaf medio juli naar bijna alle parken1 van in Nederland. Ook op de 4- en 5-birdie parken in Frankrijk, Duitsland en België2 kun je deze zomer terecht voor een bioscoopervaring in de buitenlucht. Meerdere keren per week worden er op diverse tijdstippen bekende films, echte familiefavorieten en uiteraard geschikt voor alle leeftijden, vertoond op het witte doek. Mark Giethoorn, directeur van Center Parcs Nederland, kijkt uit naar de komst van de bioscopen: “Het Summer Outdoor Theater is een uitstekend voorbeeld van de leuke activiteiten en faciliteiten die Center Parcs in petto heeft voor haar zomergasten. Uiteraard zijn alle leden van de familie welkom. Met het Summer Outdoor Theater kan het hele gezin een heerlijke tijd beleven midden in de groene omgeving van onze parken.”

 

Meer Nederlanders blijven in Nederland dan voor corona
Opvallend is dat de parken van Center Parcs 20% meer boekingen van Nederlanders ontvangen dan in zomervakantie 2019, het laatste “normale jaar” voor de coronapandemie. Er wordt weer verder vooruit geboekt dan afgelopen jaren en de gemiddelde verblijfsduur van de vakantie bij Center Parcs neemt toe. Naast de herontdekking van de vakantie in eigen land kunnen meer zaken meespelen volgens Mark Giethoorn, Directeur Center Parcs Nederland: “De hoge benzineprijs speelt daar vast en zeker een rol in, net als reistijd. Nederlanders kiezen bewust voor het comfort van een volledig uitgeruste vakantiebestemming op een paar uurtjes afstand.” De uitbreiding van de parken met het Summer Hotspot Programma maakt het ook aantrekkelijker om dichter bij huis te blijven.

 

Summer Hotspot Programma
Het Summer Outdoor Theater is een onderdeel van de Summer Hotspot. Met dit programma ligt er tijdens de zomermaanden extra focus op een uitgebreid activiteitenprogramma op de vakantieparken in de buitenlucht. “Het motiveert onze gasten om meer tijd in de natuur van onze parken door te brengen. Dankzij de Summer Hotspot zijn de bestaande faciliteiten uitgebreid en kunnen gezinnen, terecht voor extra, veelal gratis activiteiten, zoals ‘XXL-games’ met levensgrote spellen, extra sportmogelijkheden en entertainment in de beleving van een zomerse festivalsfeer”, ligt Giethoorn toe.

 

Dit kunnen gasten verwachten in de Summer Hotspot
Per park wordt er op maat invulling gegeven aan de Summer Hotspot. Naast het Summer Outdoor Theater staan er nog meer faciliteiten en activiteiten op de planning, zoals:

 

Hexathlon Sports en Aqua & Water Games: Samen met het gezin is het mogelijk om deel te nemen in enkele gratis sportactiviteiten. Extra speciaal en geschikt voor de zomermaanden, zijn de waterspellen. Zo koel je lekker af tijdens een watergevecht met het hele gezin, of geniet je van de omgeving tijdens het paddle boarden en fly boarden.

 

Get fit: Met het Get Fit programma kunnen families zich opgeven voor een verkwikkende ochtend workout. Zo start je de dag vol energie.

 

Kinderdisco: Dansfanaten kunnen losgaan op de Kinderdisco. Samen met het entertainmentteam worden hier de meest swingende danspasjes neergezet.

 

Duurzame highlights : Tijdens de speciale summer workshops kunnen kinderen, naast van alles leren, ook kennis maken met activiteiten rondom het thema klimaat. Zo leren ze hoe je zelf duurzame zeep kunt maken en biedt elk park een gratis natuuractiviteit aan.

 

Over Center Parcs Europe
Center Parcs Europe – Europa’s grootste aanbieder van vakanties – is onderdeel van Pierre et Vacances Center Parcs Group. Al ruim 50 jaar is Center Parcs expert op het gebied van vakanties in de natuur, gedurende het hele jaar. Als grondlegger van de korte vakantie dichtbij huis heeft Center Parcs een nieuwe standaard gezet in de recreatiesector, maar wil haar gasten ook in de toekomst blijven verrassen. Dat doet zij door te blijven innoveren en ook in de komende jaren een nieuwe standaard te zetten: in beleving, verblijf en echt even samenzijn. Center Parcs kenmerkt en onderscheidt zich door talloze activiteiten voor ieder familielid, middenin de natuur. www.centerparcs.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK