Club Luna: A night in Little Italy

Zaterdag 6 april organiseert CLUB LUNA in het prachtige gebouw van Sociëteit Vereeniging aan de Zijlweg in Haarlem een uniek en exclusief avondvullend quality event in jazzclub-stijl. In de sfeer van ‘Little Italy NY in the fifties’ kunt u van 18.00-00.30 uur genieten van een unieke live jazz/R&B formatie met gerenommeerde muzikanten, een haute cuisine Italiaans 3-gangen menu van mastercook Evelyn Clay (inclusief een fles wijn per 2 personen), cocktails en ter afsluiting een dansvloer met DJ.

 

Mieke Stemerdink (1963) is vooral bekend als zangeres van De Gigantjes met haar torenhoge suikerspinkapsel. Na de lange en succevolle periode met de Gigantjes begint ze in1999 haar solocarrière. Ze zong in Girls Wanna Have Fun, een gelegenheidsformatie met wisselende bezetting van enkele bekende vrouwelijke muzikanten zoals Frédérique Spigt, Manuëla Kemp, Monique- en Suzanne Klemann en in Mieke Giga & The New Swing Show. In 2014 brengt Stenerdink het album Oh Liefde uit, met daarop dertien levensliederen met teksten van onder meer van de hand van Guido Belcanto en Huub van der Lubbe. Onlangs deed zij een succesvolle ode aan de Zangeres Zonder Naam voor een uitverkocht Paradiso.

 

Op 6 april vormt zij samen met saxofonist Roland Brunt (bekend van De Dijk), Elvis Sergo, fabuleus Hammond organist (bekend van DWDD), gitarist/ conservatoriumdocent Walther de Graaf, Vincent Kuiper op de contrabas en drummer Marcel Schmidt, bekend van o.m. de Raggende Manne een unieke jazz en R&B-formatie!

 

Wees er snel bij en bestel hier de laatste early bird tickets: https://www.chipta.com/nl/tickets/event/68243/club-luna-a-night-in-little-italy/event-info/

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK