Ecofest 2019

Net voor het begin van de zomer nodigt stichting Ecoring doormiddel van EcoFest ‘19 alle Haarlemmers uit om op het land naast het Spaarne te genieten van het mooie weer en van de bloeiende omgeving. Samen met de andere partijen op het gezamenlijke terrein zet Ecoring een evenement neer om de duurzaamheidsbeweging weer in het zonnetje te zetten: EcoFest! Een festival dat voor jongeren aantrekkelijk is en waar duurzame ondernemers samen met ecoprojecten de duurzaamheidsbeweging symboliseren.
Er zal livemuziek zijn om de trommelvliezen te verwennen waarbij jong Haarlem een podium krijgt om zichzelf te laten zien. Daarnaast zijn er ook meer gevestigde artiesten die optreden.
Ook is er tijdens het festival een chef kok die prachtige vegetarische gerechten serveert.
Verder kan je je bezighouden met workshops en activiteiten van verschillende ecoprojecten en een kijkje nemen bij de duurzame ondernemershoek. Vrijwilligers van de stichting geven je graag een rondleiding en vertellen met alle plezier waar ze mee bezig zijn. Iedereen die meer wilt leren over economie en ecologie is van harte welkom!

 

EcoFest 2019
15 juni van 12.00 – 21.00 uur
Locatie: voormalige ‘Young Boyz’ terrein, Tennispad 2 te Haarlem
www.instagram.com/ecofesthaarlem

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK