Ervaar de Surfana surfvibe!

Surfana begon in 2007 met een surfschool op het strand van Zandvoort en is inmiddels uitgegroeid tot een bijzonder surf collectief, met meerdere surfscholen, surfcamps, surf reizen en een festival (zie ook pagina 11).

 

Surfana Surfschool Zandvoort

Vanaf de prachtige surfschool op het strand van Zandvoort verzorgt Surfana surflessen en activiteiten voor zowel kids als volwassenen. De surfschool heeft een breed aanbod van verschillende surflessen voor jong en oud. Zo zijn er lessen voor beginners, gevorderden en kan je er terecht voor de Surfana Surf Club waarbij je wekelijks in het water ligt en jouw werkdag afsluit in de zee. Maar pas op.. het is verslavend! Surfana Surfschool bevindt zich op de grens van Zandvoort en Bloemendaal aan Zee bij strandtent Rapa Nui.

 

 

Surfana Bloemendaal

Sinds 2011 biedt Surfana ook vakanties voor levensgenieters en degenen die dat willen worden, met als doel zoveel mogelijk mensen de surf levensstijl te laten ervaren. Je kunt kiezen uit surfweken in binnen- en buitenland, surf & yoga vakanties, een weekendje weg met Surfana en een verblijf in een Surfana Surf Hostel. Surfana Bloemendaal bevindt zich op camping De Lakens. Deze camping zit midden in de duinen, direct naast de zee en is voorzien van alle luxe die een mens nodig kan hebben.

 

 

Surfana Kinderen

Wat is er nou leuker voor een kind om op het strand en in de zee te zijn? Surfana biedt verschillende surf producten aan voor kinderen. Zo is het mogelijk losse surflessen te nemen, of een abonnement om wekelijks te kunnen surfen bij de surfclub. Ook voor te gekke kinderfeestjes ben je bij Surfana aan het goede adres! In de zomermaanden worden er surfkampen georganiseerd voor kinderen van 8-12 jaar en voor tieners van 12-15 jaar die van een uitdaging, avontuur en natuurlijk van surfen houden.

Laat je meeslepen door de golven van de zee, voel je één met het water en ervaar de kracht en energie van moeder natuur!

 

Kijk voor meer info op www.surfana.com

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK