Bezoek de Fiets en Wandelbeurs dit keer digitaal

De fysieke Fiets en Wandelbeurs in de Jaarbeurs van Utrecht op 7 en 8 mei is geannuleerd vanwege de coronacrisis. Maar er is een mooi ‘coronaproof’ alternatief: de Online Experience.


Begin je ontdekkingsreis dit keer online op 23 en 24 april via het digitale en interactieve eventplatform! Stands en lezingen bezoeken, advies krijgen van ervaren fietsers en wandelaars; het is allemaal mogelijk!

 

Voor de online versie is de formule van de Fiets en Wandelbeurs vertaald naar ‘digitaal’. Online is er nog steeds sprake van een plattegrond met stands, van informatiemarkten met vrijwilligers, van activiteiten en van lezingen en workshops. Zo blijft het event ook in digitale vorm een mix van informatie en beleving. Op de plattegrond klik je simpel weg op de locatie waar je naartoe wilt en je wordt ‘digitaal’ geleid naar je gewenste bestemming. Hieronder hebben wij per locatie uitgelegd wat je kan doen. Heb je geen tijd gehad om met alle bestemmingen te spreken of een lezing gemist? Geen zorgen! Na afloop is alles nog twee weken online terug te vinden.”

 

De Sultans Trail krijgt ook een online “standje” bij wandelaars informeren wandelaars. Daarom zoeken we vrijwilligers om deze online stand te bemannen. Voel je hiervoor, laat dit dan aan Sedat weten. Hoe het precies gaat verlopen hoor je na je opgave en zal je kunnen lezen in de mail van 9 april.  Maar hou deze data vast vrij!! 

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK