Kofferbakmarkt bij Zolder023 in Haarlem

Struinen over een rommelmarkt en je eigen spullen verkopen vanaf een kleedje. Dit typisch Hollands fenomeen is door COVID-19 al heel lang niet meer mogelijk geweest. Kringloopwinkel Zolder023 organiseert daarom 28 augustus een kofferbakmarkt.

 

De ruime parkeerplaats achter ons filiaal in Haarlem biedt ruimte voor 80 auto’s en is een uitermate geschikte locatie voor een kofferbakmarkt. Er zijn binnen de Coranamaatregelen 25 plekken beschikbaar gesteld voor verkopers die hun spullen mogen uitstallen op elk twee parkeervakken.

 

“We kunnen het binnen de huidige maatregelen niet groter maken dan dit maar het feit dat het weer kan en het enorme enthousiasme bij onze klanten zorgt ervoor dat we het toch organiseren. Het is geweldig om weer iets te kunnen organiseren en Zolder023 heeft nog veel meer leuks op de planning dit najaar” aldus Jan van Buren regiomanager van Zolder023.

 

Donatie Stichting vluchteling

De verkopende deelnemers aan de Kofferbakmarkt betalen een bedrag voor hun standplaats. Dit volledige bedrag zal Zolder023 doneren aan Stichting Vluchteling. Daarnaast willen wij de bezoekers vragen te doneren zodat we gezamenlijk een mooie bijdrage kunnen leveren aan de noodtoestand in bijvoorbeeld Afghanistan & Haïti. “Er is hier een groot tekort aan onderdak, voedsel en medische zorg en Zolder023 wil hierin haar steentje bijdragen zegt Jan van Buren regiomanager Zolder023.

 

Naast de kofferbakmarkt is er een springkussen voor de kindjes. Frankie Local verzorgd deze dag een heerlijk kopje koffie vanuit zijn koffiebakfiets.

 

Kofferbakmarkt Zolder023

Waar: Eysinkweg 71, Haarlem

Wanneer: 28 augustus

Tijd: 10:00 uur tot 17:00 uur

Gratis toegang voor bezoekers

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK