Kunstbeurs Heemstede 20-22 Maart

In 2020 beleeft Kunstbeurs Heemstede haar achtste editie. De kunstbeurs is inmiddels een begrip geworden in de 023-regio, maar ook ver daarbuiten: de bezoekersaantallen nemen elk jaar toe en er melden zich inmiddels kunstenaars vanuit het hele land en zelfs uit het buitenland aan. De opzet is gelijk gebleven: de beurs wordt georganiseerd door kunstenaars om een alternatief te bieden voor de mega gecommercialiseerde kunstmarkt van dit moment. Daar worden uiteindelijk slechts een handjevol galeries en een enkele kunstenaar wijzer van. Dat kan leuker, en beter volgens de organisatie van de kunstbeurs. Het streven is: hoge kwaliteit (stevige ballotage) bieden en tegelijk een levendige en enthousiaste sfeer creëren waarin de bezoeker direct contact kan leggen met de maker en haar/zijn werk. 

Want daar gaat het uiteindelijk om: geef kunstenaars een eerlijk podium en het publiek de kans al diegenen te leren kennen die elke dag weer bezig zijn de wereld wat mooier of interessanter of spannender te maken.

Wat er in 2020 te zien en beleven valt? In de stands van 63 kunstenaars is hedendaagse schilder- en tekenkunst te zien, fotografie, keramiek, edelsmeedkunst, glaskunst, grafiek, mixed media en installatiekunst. Daarnaast biedt de kunstbeurs ook altijd een extra programma – dit jaar met: Pakje Kunst, het Rotterdams collectief ZWERM Soundscape en de Haarlemse Dichtlijn, en een activiteit voor kinderen.

 

Openingstijden

Vrijdag 20 maart 18.00 tot 20.30 uur

Zaterdag 21 maart 11.00 tot 17.00 uur

Zondag 22 maart 11.00 tot 17.00 uur

www.kunstbeursheemstede.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK

 

Translate »