Meivakantie in het Scheepsvaartmuseum

In de meivakantie op museumbezoek en dit combineren met een zonnig dagje uit? Bij Het Scheepvaartmuseum kan het! Zowel binnen als buiten is er weer van alles te doen voor families met kinderen van alle leeftijden.

 

Geniet van de buitenlucht en stap buiten de steigers op, waar je niet alleen het VOC-schip Amsterdam en de Koningssloep kan bewonderen, maar in het weekend van 29 en 30 april ook het gastschip Tara – een bijzondere tweemaster die gebruikt wordt voor onderzoek naar het leven in zee!

Uitgewaaid? Teken dan binnen een zelfbedacht eiland en geef deze een plek op een papieren zee op het grote Open Plein. Of leer over de eeuwenoude relatie tussen mens en (zee)dier in Het verhaal van de walvis, ontdek leuke weetjes in alle hoeken met de junior audiotour, of zoek naar allerlei portretten in het museum met de kijktocht.

Voor de allerkleinste museumbezoekers is er onze nieuwe peutertentoonstelling Duiker Doris: klauter door tonnen en bootjes, luister naar een zingend zeewierbos, bouw met blokken sierlijke zeemonsters, en nog veel meer! Daarnaast nemen onze rondleiders je graag mee in het peuterprogramma: beweeg als een octopus en dans als een vlieger. Doe je mee?

 

Tijdens de meivakantie (22 april t/m 7 mei) is het museum elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Kijk voor meer info op hetscheepvaartmuseum.nl/meivakantie.

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK