Music & Lights in Caprera

Het Bloemendaalse openluchttheater ligt midden in een prachtig natuurgebied. Tijdens het locatiefestival Music & Lights op 6, 7 en 8 september brengt Caprera cultuur en natuur op een hele bijzondere manier samen. Met lichtkunstwerken, installaties en akoestische optredens van bekende artiesten toont Caprera haar bos op haar allermooist. 

 

 

Drie unieke dubbelconcerten

Tijdens Music & Lights treden elke avond twee verschillende artiesten op, die ieder een speciaal akoestisch concert van een uur spelen. Het eerste optreden vindt plaats in het openluchttheater, waarna de bezoeker een route loopt langs de lichtkunstwerken in het bos en uitkomt bij het ‘bospodium’ voor het tweede optreden. Op vrijdag 6 september, de openingsavond, spelen Typhoon en Janne Schra. Typhoon zal akoestische versies van zijn bekende nummers en nieuw materiaal presenteren. Op zaterdag 7 september zijn Alain Clark en Roxeanne Hazes te horen. Music & Lights wordt afgesloten op zondag 8 september door Nielson en Maan. 

 

 

Eten en Drinken

Speciaal voor Music & Lights opent Caprera een ‘food & drinks area’ op het terrein. Cantina Mobile (bekend van o.a. de Rollende Keukens, Pinkpop en Into the Great Wide Open) zal de catering verzorgen. Bezoekers kunnen al vanaf 17:00 uur in Caprera terecht voor een borrel en lekker eten. 

Kijk voor meer info en kaarten op www.caprera.nu

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK

 

Translate »