Muziek en Hippie Festival Zandvoort

In augustus 2019 is het 50 jaar geleden dat het Woodstock Music & Art Fair plaatsvond. Woodstock Music & Art Fair is een muziekfestival dat van 15 tot en met 18 augustus 1969 gehouden werd in Amerika. Woodstock Music & Art Fair is het hoogtepunt van de jaren zestig en van het hippietijdperk. Het motto van het Woodstock Music & Art Fair is “3 Days of Peace & Music”. Dit thema zet de organisatie Hip and Happy events om in een moderne variant tijdens het Music and Hippie Festival Zandvoort.

 

 

3 days of peace, love and music van 26 t/m 28 juli in Zandvoort
Een uniek en gratis toegankelijk muziekfestival aan de boulevard van Zandvoort met een hippie-/rock-/Woodstockthema. Er treden op vrijdag -en zaterdagavond diverse Woodstock (cover)bands op met muziek uit de jaren 60, er is Spaanse livemuziek op zondag, en een vrolijke groep hippies genaamd Buzzking presenteren drie dagen lang unieke Gypsy Dancemuziek.

Het geheel wordt aangevuld met een Hippie markt op het Badhuisplein en een Boulevard vol foodtrucks en beleving die eindigt met een hippie chillzone waar er vanuit een muziekcaravan met huiskamersferen verschillende liveoptredens plaatsvinden van singer songwriters zoals Flemming die onder andere op Pinkpop heeft gespeeld en Collin Hoeve en Laura Beekman die onder andere bekend zijn van hun Battle in het TV-Programma The Voice.

 

Kijk voor meer info op www.hipandhappyevents.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK