Nieuwjaarsduik Zandvoort

Eindelijk is het weer zover! Op 1 januari gaan we na 2 jaar Corona weer een Nieuwjaarduik maken in Zandvoort. Iedereen is welkom voor de 63e editie van de oudste en gezelligste Nieuwjaarsduik van Nederland. Of je nou gaat duiken, komt kijken of iemand komt aanmoedigen, iedereen mag er zijn.

 

De duik, een grensverleggende gedachte, waarmee je jezelf pijnigt met ijskoud zeewater, waarbij je toch later kon zeggen ‘ik was erbij toen jullie de kater van oudjaar lagen uit te slapen’. Vanaf 12:00 is er bij Strandafgang 10 (waar in de zomer Beach Club 10 staat) een groot feest. Op het podium komen verschillende mensen voorbij om mensen te laten dansen, waaronder DJ Ladymix. Om 13:45 begint de warming-up, het is belangrijk om als duiker hier bij aanwezig te zijn. 14:00 rennen de waaghalzen het water in om de kou te trotseren. Daarna is het tijd om weer warm te worden met een lekkere kom soep.

Ieder jaar bind de Nieuwjaarsduik in Zandvoort zich aan een goed doel. Dit jaar kunnen mensen doneren voor het Ontmoetingscentrum Zandstroom. De Zandstroom is een innovatieve club waar mensen met een ‘haperend brein’ elkaar kunnen ontmoeten. Hier ontstaan nieuwe vriendschappen en kunnen mensen er iedere dag een feestje van maken. Doneren kan op de dag zelf!

Wij hopen dat iedereen er bij is, en wil je nou wat extra’s betekenen voor de duikers op de dag zelf? Dan kan je je op onze website aanmelden als vrijwilliger! 

 

Voor meer informatie kijk op: nieuwjaarsduikzandvoort.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK