OLLIVER’S SOULKITCHEN & BAR

Olliver’s Soulkitchen & Bar vind je aan het prachtige Spaarne, net voorbij de melkbrug. De Haarlemmer kent dit plekje misschien eerder als café Koers, of restaurant Ome Pietje. Sinds april 2022 is Olliver’s Soulkitchen & Bar hier gevestigd, met een nieuwe stijl keuken, de soulkitchen. Je kunt hier op het zonovergoten terras of binnen genieten van een ontbijt, lunch en diner in eigen stijl. Gerechten worden bereid met ingrediënten uit verschillende continenten van de wereld.

Begin de dag met een heerlijke cappuccino met warm appelgebak of pastel de nata, lekker op een van de loungebanken kijkend over het Spaarne. Voor de lunch kun je heerlijk binnen of buiten zitten en is er een mooie variatie tussen sandwiches, salades of zelfs een 2 gangen lunch van de chef, ook vegetarisch te kiezen. Na de lunch start het borreluur, met keuze uit kleinere hapjes of een uitgebreide borrelplank voor 2 personen. Dat is genieten: met een cocktail erbij naar de bootjes kijken! 

Maar ook voor het diner zit je in dit sfeervolle restaurant goed, zowel buiten als binnen. Proef de verschillende smaken van over de hele wereld gecombineerd in 1 gerecht, met een mooie balans in voor- en hoofdgerechten en top je avond af met een overheerlijk dessert of een koffie compleet met bonbons van chocolaterie Pierre. Of laat jij je verrassen door de soulkitchen met een 3 gangen verrassingsmenu? Kortom, Olliver’s heeft inmiddels een plek in culinair Haarlem veroverd, dus probeer het zeker uit!

 

www.olliverssoulkitchen.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK