Pow! Wow! Rotterdam genomineerd

Het internationale street art festival POW! WOW! beleefde vorig jaar de eerste Europese editie in het M4H gebied in Rotterdam. De tweede editie volgt in september, maar voordat het zover is, wordt op 14 maart tijdens het 5e Nationaal Congres Evenementen in Deventer de winnaar van het Beste Publieksevenement gekozen. De vakjury die de prijs uitreikt richt zich hierbij op inhoudelijke elementen als visie, aanpak, organisatie, samenwerking met stakeholders en waarde voor de stad. En POW! WOW! Rotterdam is genomineerd voor deze prestigieuze prijs!

“We zijn trots dat een nieuw festival op landelijke erkenning mag rekenen. Dit is een bevestiging voor ons hele team dat we de juiste weg ingeslagen zijn, en motiveert ons om van de volgende editie een nog mooier feest voor iedereen te maken!” Festivaldirecteur Dave Vanderheijden

Voorgaande editie
In 2018 was het Vierhavensgebied in Rotterdam in de ban van street art van de beste kunstenaars uit het binnen- en buitenland. Het gevarieerde festivalpubliek genoot in de stralende zon naast kunst ook van sport, street food en live hiphop acts op het buitenpodium. POW! WOW! Rotterdam is een uniek street culture festival in Rotterdam. Het draagt bij aan de internationale exposure van Rotterdam als cultuurstad, komt tegemoet in een behoefte van jongeren én ouderen en biedt straatkunstenaars een podium. In de realisatie van het festival benut POW! WOW! Rotterdam zoveel mogelijk de kracht van lokale ondernemers en andere culturele samenwerkingspartners.

www.powwowrotterdam.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK

 

Translate »