Retreats dichtbij huis met een nuchter, eigentijds randje

Sta jij non-stop ‘aan’ en heb jij behoefte om de reset knop in te drukken? Echt quality tijd voor jezelf? Al meer dan 7 jaar laat Lighthouse Works iedereen met een vol leven even ontsnappen aan allerlei deadlines en sociale verplichtingen. In een ontspannen gezelschap stel je scherp wat jij belangrijk vindt. Lighthouse Works organiseert maar liefst 45 down-to-earth retreats per jaar waarbij er keuze is uit (milde) Detox, Yoga en Mindfulness weekenden. Allemaal onder het motto: niets moet, alles mag.

De retreats vinden plaats in een heerlijk luxe 4* hotel met wellness faciliteiten middenin de Veluwse bossen, op ongeveer 1 uur rijafstand van Haarlem. Onbeperkt toegang tot zwembad, sauna, Turks stoombad, fitness en het bos met veel wandelpaden zorgen voor nog meer ontspanning. De groepen van Lighthouse Works worden begeleid door ervaren therapeuten, yogadocentes, voedingsdeskundigen en gecertificeerde Mindfulness trainers. Allemaal vakvrouwen met liefde voor hun vak en vooral oprechte aandacht voor en interesse in de medemens.

En goed nieuws want vanaf maart heeft Lighthouse Works er een nieuwe locatie bij in Friesland. Prachtig gelegen, direct aan een Fries meer, net even over de afsluitdijk. Dus lekker dichtbij huis. In het Friese milde detox & vitaliteit programma is er volop aandacht voor jouw leefstijl, zijn er heerlijke yoga lessen, voedingsworkshops waarin je zelf gaat experimenteren met eten, natuur- en stiltewandelingen. Wat een weldaad voor lichaam en geest!

Duidelijk is dat je niet persé het vliegtuig in hoeft te stappen om je batterij weer even op te laden! Overigens kun je bij Lighthouse Works ook genieten van Yoga retreats in Griekenland en Bulgarije, dus uiteindelijk is er voor ieder wat wils.

Meer weten?

 Mail: info@lighthouseworks.nl  of bel: T 020 260 7007

www.lighthouseworks.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK

 

Translate »