Sander Tweewielers in Haarlem, Heemstede en Bloemendaal

Sander Tweewielers is een jong, vlot en klantvriendelijk bedrijf met inmiddels drie vestigingen in Bloemendaal, Haarlem en Heemstede. De winkels bevinden zich alle drie in het centrum van de plaatsen en kenmerken zich door een eigentijdse uitstraling, een professionele werkplaats en een ruim assortiment fietsen en accessoires.

De eigenaar, bedrijfsleiders en medewerkers zijn allemaal ervaren vakmensen die de tijd nemen om u goed te adviseren en de beste zorg te leveren voor uw fiets. Door keuzes te maken in het assortiment fietsen kunnen wij eigenlijk altijd een passende fiets aanbieden, of het nu gaat om een loopfiets of een high speed e-bike.

Sander Twiewielers serviceafdeling is hun visitekaartje. Ze doen er alles aan om u weer zo snel mogelijk op weg te helpen. Alle monteurs zijn gekwalificeerd en krijgen regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

U kunt bij Sander Tweewielers terecht voor een nieuwe fiets, service- en onderhoudsbeurten, garantieafhandeling, fietsverzekeringen, sleutelservice en natuurlijk voor uw lekke band of andere ongemakken!

 

 

VESTIGING HAARLEM

Gierstraat 76 Haarlem Tel: 023 – 53 26 715

 

VESTIGING BLOEMENDAAL

Bloemendaalseweg 76 Bloemendaal Tel: 023 – 52 53 123

 

VESTIGING HEEMSTEDE

Binnenweg 101 Heemstede Tel: 023 – 75 16 150

 

sandertweewielers.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK

 

Translate »