Special guests bevestigen komst jubileumeditie van Heroes Dutch Comic Con

Goed nieuws voor bezoekers die een kaartje hadden bemachtigd voor de voorjaarseditie van Heroes Dutch Comic Con! Op donderdag 12 maart maakte de organisatie bekend genoodzaakt te zijn om het evenement, dat gepland stond op 28 en 29 maart 2020, te verplaatsen vanwege het coronavirus. Nu maken zij bekend dat de geplande special guests alsnog aanwezig zullen zijn tijdens het verplaatste evenement op 4 en 5 juli 2020 in de Jaarbeurs Utrecht.

 

Het management van Colin O’Donoghue (Once Upon a Time), David Ramsey (Arrow, Dexter), Rose McIver (iZombie) en Chad Michael Murray (One Tree Hill, Riverdale) hebben bevestigd dat de artiesten aanwezig zijn tijdens de jubileumeditie van het evenement. Overwatch-stemactrices Carolina Ravassa en Lucie Pohl hebben nog niet bevestigd af te reizen naar Utrecht. De organisatie hoopt hier snel meer over te kunnen vertellen.

 

Comic artists

Ook het programma voor de comic artists gaat gewoon door zoals eerder gepland. De aangekondigde artiesten, bestaande uit zes comic artists en een editor, hebben hun komst naar de jubileumeditie bevestigd. Tijdens de jubileumeditie zullen de volgende artiesten aanwezig zijn: Trever Hairsine (Captain America: The Extremists), Francis Portela (Batman: Gotham Knights), Scott Kolins (The Flash), Julian Totino Tedesco (Hawkeye), Rafael Albuquerque (All-Star Batman) en natuurlijk de tekenaar van de officiele Heroes Dutch Comic Con-poster RB Silva (Powers of X). David Menchel (Valiant Comics) schuift aan om portfolio’s te beoordelen van Nederlands tekentalent.

 

Geldigheid toegangsbewijzen

Toegangsbewijzen voor de verplaatste voorjaarseditie op 28 en 29 maart, zijn geldig voor de jubileumeditie op 4 en 5 juli. Fans met een photobooth- en/of meet & greet-ticket voor een van de special guests kunnen deze alsnog gebruiken op de nieuwe datum. Indien tickethouders verhinderd zijn op deze nieuwe datum, krijgen zij 14 dagen de tijd om een restitutie aan te vragen. Hiervan worden zij volgende week per email op de hoogte gesteld.

Kijk voor meer informatie op de website van de organisatie: dutchcomiccon.com.

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK

 

Translate »