Stap op de Disco Train en …. Ga mee terug naar toen!

Ga met de Disco Train back to the 70s, 80s & 90s!

De Disco-Train events zijn volwassen en no-nonsense feesten. Feesten waar je puur voor de gezelligheid heen gaat.  Vertrouwd, nooit heibel én altijd gezellig. Hier kan je zorgeloos stappen en lekker los gaan, net als vroeger.  Bij de Disco-Train ben je FOREVER YOUNG.

Met de lekkerste hits uit de tijd van AVRO’s TOP-POP, Veronica’s Countdown en MTV neemt de Disco-Train je mee terug naar die goeie ouwe tijd.  Het nummer waarop je voor het eerst hebt gezoend, hoor je vast wel terug.  Bij de Disco-Train gaat het dak er altijd af.  Stilstaan? Onmogelijk !!   Tot aan “The Last Dance” staat de dansvloer bommetje vol.

Uitsluitend de beste DJ’s laten je “los gaan” op de dansvloer, met o.a. DJ Sven, bekend van de 80s megahit “The Holiday Rap” Radio Veronica en Radio-10.

Disco Train is op 12 september in Panama te Amsterdam, op 18 september in P.C.A. te Amstelveen, op 19 september in SnowPlanet te  Velsen, en op 26 september in ’t Goude Hooft te Den Haag. Meer info en ticketverkoop op www.disco-train.nl of kijk op Discotrain Facebook eventDisco Train Facebook video, overzicht video’s of like de Facebook pagina!! 

 

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK