Sunday Market op 2 juni met Keti Koti & more

In de aanloop naar de herdenking van de afschaffing van de slavernij, vindt bij het Meterhuis op zondag 2 juni de openingscermonie plaats van Keti Koti Westerpark.

 

Verder is er natuurlijk funky shopping bij de vele mooie stands en veel live optredens. Het Markttheater is er met een mooie voorstelling over het leven ‘Op Straat’, bij Music at the Westerpark treden de hele middag verschillende bands op en op de Kanaalpromenade staat het nieuwe muziekpodium Raoul & The Wisemen.

Verder kun je je laten schminken, workshops volgen en natuurlijk genieten van  al het lekkers van de verschillende keukens en ouderwetse reuring. 

Keti Koti Westerpark 
“Laat ons erbij stil staan dat elk mens, waar hij of zij ook vandaan komt of naar toe gaat, zijn culturele rijkdom heeft meegenomen en uitdraagt. Opdat wij te allen tijde zijn schoonheid mogen ervaren.” luidden de woorden van dichter Kenneth Echteld tijdens de openingsceremonie van Keti Koti Westerpark bij het beeld Dragers van verre van kunstenaar Nelson Carrilho vorig jaar. Dit jaar de tweede editie van Keti Koti Westerpark. 
ketikotiwesterpark.nl

 

Optredens 
Markttheater: Premiere van ‘Op Straat’.

De huizenmarkt kraakt aan alle kanten, de gentrificatie neemt maar toe en Huib woont in het park. Op straat toont de impact van het dak- en thuisloze bestaan. Een ode aan mensen die leven op straat. Waarom hangt er zo’n groot taboe rondom dakloosheid en waarom slaagt de overheid er niet in om eenieder een dak boven het hoofd te geven? Op straat kwam tot stand vanuit de directe aanwezigheid van Het Markttheater op de markt, waar veel interactie is met dakloze mensen. 
Tijden: 13.00, 14.30, 16.00. Gratis entree.

 

Music at the Westerpark – verschillende live bands
13.15 Ramo Ramo
14.30 Braziliaanse Muziek Workshop o.l.v. Pedro Ferreira
15.45 Fellows Bigband
17.00 Johnny & the Spacemachine

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK