Tweede editie Haarlems festival Cruise and Dance

Op zaterdag 9 juli vindt na groot succes vorig jaar, voor de tweede keer het festival Cruise and Dance in Haarlem plaats. Na 14 succesvolle edities in Amsterdam meert Cruise and Dance voor de tweede keer aan bij de Molenplas, waar een speciale festivalhaven wordt gebouwd. 
Cruise and Dance is een elektronisch muziekfestival dat met de boot of via het land wordt bezocht en is daarin uniek. Op het festivalterrein aan de Molenplas zijn drank- en eettentjes en natuurlijk de DJ-stage aan de waterkant. Het terrein opent om 15.00 uur, naast restaurant Molenplas. De DJ’s draaien hun platen tot na zonsondergang. 
Sterke line-up
Cruise and Dance kenmerkt zich door de unieke setting en goede DJ line-up.
Deephouse, tech-house en techno voeren de boventoon. Man With No Shadow, Doppelgang, Victor Coral, Brian S, Eno-C, Ramos en Georgio Schultz zullen de temperatuur aan de Molenplas hoger doen stijgen.
Geen boot? Geen nood!
Ook zonder eigen boot is het festival uitstekend te bezoeken. Vaar vanaf 13.45 uur mee vanuit het centrum van Haarlem op de ‘Cruise and Dance DJ boot’. Of kom over land naar het festivalterrein aan de Molenplas.

Tickets en informatie
www.cruiseanddance.nl
www.facebook.com/cruiseanddancehaarlem 

cruise

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK