Urban Walk Haarlem – zondag 5 maart.

Op een unieke manier meer te weten komen over Haarlem? Doe dan eens mee met een Urban Walk! Op zondag 5 maart wordt de Urban Walk Haarlem georganiseerd: een wandeltocht van ongeveer 12 of ongeveer 20 km waarbij je langs allerlei iconische gebouwen wandelt. De Urban Walk Haarlem wordt niet alleen gekenmerkt door de unieke locaties, maar ook door de bijzondere route met stempelposten, versnaperingen en muzikale acts. 

Haarlem is een stad vol historie die eigenlijk alles heeft: van natuur in de achtertuin tot een gezellig historisch centrum en beroemde musea. Zo wandel je dit jaar door onder andere het Frans Hals Museum, Stadhuis de Refter en Museum Barnaart. En dat is nog niet alles! Binnenkort worden nog meer locaties bekend gemaakt waar de route van de Urban Walk Haarlem je langs en doorheen brengt. Kortom, met deze Urban Walk ontdek jij Haarlem op een nieuwe manier!

Dit jaar steunt de Urban Walk Series het Nationaal MS Fonds. Samen maken we ons sterk voor een toekomst zonder de zenuwslopende en ongeneeslijke ziekte MS. Samen strijden we voor betere behandelingen en een betere kwaliteit van leven voor mensen met MS, nu en in de toekomst. Bij inschrijving is er de mogelijkheid tot het doen van een donatie waarmee jij het onderzoek naar deze zenuwslopende ziekte ondersteunt. 

De Urban Walk Haarlem is onderdeel van de Urban Walk Series die bestaat uit zes wandelevenementen in Haarlem (5 maart), Den Haag (13 mei), Groningen (21 mei), Rotterdam (24 september), Breda (5 november) en Utrecht (12 november). Schrijf je nu in voor de edities in Haarlem, Den Haag en Groningen!

 

Meer info en inschrijven via urbanwalkhaarlem.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK