Vibe of the Earth Festival

In een tijd waarin iedereen wordt overgoten door duurzaamheid wil Vibe of the Earth jou verwelkomen op een festival waar allerlei facetten van duurzaamheid samenkomen. Een sprankelend, sexy, sustainable festival waarbij we samen de wereld een beetje mooier maken.

Vibe of the Earth brengt via dans, theater, muziek, workshops, lezingen, film, een puurzame markt, muziek, poetry, wetenschap en nieuwe uitvindingen bewustzijn over over de gevolgen van onze huidige levenswijze en reikt tools aan hoe ook jij kunt bijdragen aan een duurzame samenleving. Ook voor kinderen is er een speciaal Vibe of the Kids programma met theater, een magische kidsbar, duurzame avonturentocht en filmbus.

Dompel je op 21 en 22 september onder in duurzaamheid via muziek, dans en theatervoorstellingen, relax in het PlingPlong Wellnesscentre met heerlijke sauna’s, healings en massages, volg een Hof koude training, strijk neer in een oase van nieuwe economieën, laat je inspireren door bevlogen workshops en lezingen, kom tot de essentie in jezelf op het eiland Vibe of the Heart en beweeg je langs puurzame producten en bevlogen initiatieven, sprekers en singer-songwriters naar de Happy Earth Vibes en natuurlijk Lets Dance Connect en Celebrate life!

 

Vibe of the Earth Festival

21 en 22 september

Ecodorp Groeneweg 14 Bergen
Happy Vibes: 17,50 (kinderen gratis)

www.vibe-of-the-earth.eu 

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK

 

Translate »