Vier de zomer op het dak van Nemo!

In de zomer is NEMO éxtra leuk! Tot en met 5 september 2019 is het dak van NEMO tot 21.00 uur open. En om de zomer te vieren is er extra muziek-, yoga- en filmprogrammering op het hoogste stadsplein van Amsterdam. Geniet van de muziek, een hapje en een drankje en een fantastisch uitzicht over Amsterdam in zomerse sferen met NEMO Zomerdak.

 

 

 

Iedere donderdag live muziek

Tijdens NEMO Zomerdak is er elke donderdag live muziek van 17.30 tot 21.00 uur. Er zijn optredens van o.a. Saskia Laroo/Byrd, Jim van der Zee, Jazz Orchestra & Choir en een salsa-avond. Op 1 augustus is er een Gay Pride special met karaoke van The Beaver Sisters. Maandag 12 augustus verwelkomt NEMO voor het eerst het Grachtenfestival met een jazzavond van de Amsterdam-Barcelona Connection. Toegang is gratis.

 

Films en yoga op het dak

Van zondag 30 juni t/m 1 september is er iedere zondagochtend van 9.00 tot 10.00 uur Rooftop Yoga op het dak van NEMO. Na afloop van de yogales kun je in het restaurant aanschuiven voor een lekker en gezond ontbijt. En in het weekend van 6 t/m 8 september kun je genieten van films op het dak, in samenwerking met Kriterion. 

 

Kijk voor het complete programma op:
www.nemosciencemuseum.nl/zomerdak

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK