Biologisch is logisch bij restaurant Subliem

Restaurant Subliem begon in 2006 met overwegend biologische producten. In 2016 is dat alleen maar meer geworden en nog steeds logisch. Bovendien koopt Subliem zo veel mogelijk ingrediënten in bij lokale boeren, telers en andere leveranciers in de omgeving van Haarlem. Het menu is gevarieerd, met de nadruk op mediterrane gerechten. Van een vegetarische pasta fresco en Toscaanse soep tot geitenkaassalade en vitello tonato. Daarnaast klassiekers als gebakken sliptong, kalfslever, dame blanche, en nog veel meer. Je kunt ook kiezen voor het Subliem-arrangement, waarbij je zelf je menu samenstelt. Kerst 2016 staat in het teken van een culinaire reis rondom de Méditerranée met een vijfgangenmenu, waarvan elke gang geïnspireerd is op een lokaal streekgerecht uit vijf mediterrane landen. Bij Subliem weet je wat je eet voor een eerlijke prijs!


RESTAURANT SUBLIEM
Kleine Houtstraat 44, Haarlem
Di tm zo 17-22 uur, ma gesloten
T 023 551 05 90

info@restaurant-subliem.nl
reserveringen@restaurant-subliem.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK