Bistro & Grill Later aan Zee

Voor liefhebbers van lekker eten en drinken aan het strand is Bistro & Grill Later aan Zee een favoriete stek. Naast de sfeervolle ambiance staat de beach club in Bloemendaal aan Zee bekend om haar smakelijke gerechten tegen verrassend toegankelijke prijzen. Het terras werd vernieuwd en is een fijne plek is voor een lunch, borrel, diner. Maar ook voor grote groepen, events en partijen is Later aan Zee de ultieme locatie. Zo biedt zij de mogelijkheid tot het bieden van verschillende (sportieve) activiteiten voor groepen en kan ze een XXL barbecue faciliteren voor maximaal 1250 personen.

 

 

Voor ieder wat wils
Later aan Zee kenmerkt zich door haar flexibiliteit en op maat gemaakte invullingen. Het barbecue menu houdt rekening met verschillende dieetwensen. Er kan gekozen worden voor vlees, vis, vegetarisch of halal op de grill. Ook de bijgerechten kunnen naar wens worden afgestemd. Het eten wordt feestelijk geserveerd op een buffet en het gezelschap zit aan lange tafels. Tevens is het mogelijk om een food court opstelling te creëren met losse tafels.

 

Flexibele indeling
Dankzij de multifunctionele inrichting is de binnen- en buitenruimte eenvoudig op te delen. Op die manier kan je genieten van een heerlijke barbecue op het strand met je eigen gezelschap. Maar ook tijdens evenementen of sportactiviteiten op het strand is Later aan Zee de ideale partner. Samen met verschillende evenementenbureaus verzorgen zij op maat gemaakte evenementen; van zakelijke events, tot bedrijfsuitjes en familiediners.

 

Bistro & Grill Later aan Zee

Openingstijden 10:00 – 21:00 uur (keuken)

Adres Zeeweg 83, 2051 EC Bloemendaal Aan Zee

Telefoon +31 (0)6 15547500

Website www.lateraanzee.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK