De Foodbox van Support Your Locals is live!

In deze gekke tijden ontstaan mooie initiatieven. Initiatieven om elkaar een beetje te helpen. En Support Your Locals is er zeker zo eentje. Dit foodpakket is samengesteld door diverse Haarlemse ondernemers en zit vol lekkers. Het pakket wordt thuisbezorgd. Zo worden de dagen thuis fijner en support je ook nog eens de locale winkels. Win win!

 

De foodpakketten van Support Your Locals zijn gevuld met producten van Broekhof de Slagersdochter, Kaaskampanje, Boulangerie Oscar, VIZ Haarlem, Mabrouk en een beetje van Mogador. Stuk voor stuk heerlijke adresjes als je het ons vraagt. Hier kom je de dagen dus wel mee door! Aankomende dinsdag worden de eerste boxen vol lekkers bezorgd, en dat kan vanaf nu op elke dinsdag en vrijdag.

 

In elk pakket zitten verschillende lekkernijen, groenten, fruit, kaas, vis, brood en meer. Elke winkel kiest een aantal toppers uit hun lekkere assortiment. Allemaal vers! De inhoud van het pakket is elke keer weer anders en dus ook altijd een verrassing. Je kunt wel aangeven of je een vleesvrij pakket wilt of juist niet. In de vleesvrije pakketten zit wel vis, en bijvoorbeeld vegetarische hamburgers van Broekhof de Slagersdochter.

De Support Your Locals boxen bestel je voor  €49,50 en ze worden gratis thuisbezorgd. Hoe werkt het? Nou zo:

Mail naar bestellen@supportlocalshaarlem.nl met je naam, adres, telefoonnummer en het gewenste bezorgmoment. Wil je vleesvrij? Zet dat er dan ook even bij.

Bezorgen kan dinsdag tussen 12.00 en 19.00 uur (uiterlijk zondagavond 00.00 uur doorgeven) en op vrijdag tussen 12.00 en 19.00 uur (uiterlijk woensdagavond 00.00 uur doorgeven).

Eet smakelijk!

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK