Een duurzame relatie begint met een goed verhaal

Wanneer je voor iemand een cadeautje uitzoekt (al is het van een verlanglijstje), is dat ook een kans om aan de ander te laten zien wat jij belangrijk vindt. Lokaal winkelen  en het gemak en de veiligheid van online inkopen doen, hoeft elkaar niet te bijten. Shop online bij je favoriete lokale boekhandel! Advies of hulp nodig? Stel je vraag via de chat of neem direct contact op met je favoriete booklover via hun persoonlijke tippagina!

 

Kerstpakketten

Wist je trouwens dat we ook kerstpakketten verzorgen? Lokaal, op maat en natuurlijk voorzien van persoonlijk advies om het geschenk helemaal te laten passen bij jullie verhaal. Of je nou één of meerdere boeken kiest, een cadeaubon, of een combinatie ervan, sfeervol is onze standaard. Elk boek wordt met liefde en aandacht ingepakt volgens de DVVS-methode en met nét wat extra december sparkle. Gratis! Ook kunnen we er een branded buikbandje met een persoonlijke boodschap of een kaartje bij doen. 

Wil je daarnaast ook een beetje … je ne sais quoi? Een beetje meer lokaal en een beetje meer dan boek? Wij kunnen voor u om tafel met lokale ondernemers om uw kerstpakket een extra dimensie te geven – en daarmee nóg lokaler en nog  persoonlijker of verantwoord te maken. Neem contact op met Carla: c.leonhardt@devriesvanstockum.nl | 085 – 0062099.

 

Welk verhaal deel jij? www.devriesvanstockum.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK