Kleverparkbuurtspecial mei 2018 met op 26 mei ’18 het Kleverparkfestival!

Deze prachtige en populaire wijk ligt aan de rand van het centrum aan het historische stadspark het Bolwerk. De wijk typeert zich door de karakteristieke woonhuizen uit 1890 tot 1920. Er is veel groen, mooie parkjes, brede straten en leuke winkeltjes.  Een bijzonder leuke, sfeervolle en mooie woonwijk, dicht bij het centrum, waar het heel fijn wonen is. De 34e editie van het Kleverpark Festival staat voor de deur en wordt nog leuker, verrassender, spannender, uitgebreider en leerzamer dan voorgaande jaren. Op zaterdag 26 mei 2018 veranderen Kleverparkweg, Schotersingel en Van Ostadestraat in het Kleverparkfestival-terrein met veel echte Haarlemse producten, mode, ‘good food’, accessoires, workshops, muziek en in de aangrenzende straten een gezellige rommelmarkt. Een dag die jong en oud niet mag missen!

UITkrant Haarlem verzamelde de leukste tips en info!

Urban Flow – studio voor Yoga, Massage, Pilates en Essentrics in het Kleverpark

Op zondag 6 mei geven yogadocente Bethinda Fang en yogi en ademtherapeut Arno ten Veen een ontspanningsworkshop met als thema ‘Taking it Easy’.

Tijdens deze mini-retraite leer je hoe je je lichaam optimaal kunt ontspannen met behulp van eenvoudige stretches en ontspannende houdingen. Dit doe je in combinatie met de helende kracht van je ademhaling.

Urban Flow is een knusse en kleinschalige Yogastudio waar cursisten van elk niveau en alle leeftijden van harte welkom zijn. Een groot deel van de lessen is gericht op ontspanning en de aanpak van pijnpunten (met name rug- en schouderblessures). Naast reguliere lessen worden er regelmatig workshops georganiseerd.

Datum: zondag 6 mei van 13.00 tot 17.00 (zaal open 15 minuten voor aanvang)

Locatie: Judith Leysterstraat 54, 2023 EH Haarlem (hoek Kleverlaan)
Prijs: 45 euro
Aanmelden: info@urban-flow.nl of via 06 51863172
www.urban-flow.nl
Facebook: Urban Flow NL

Huidspecialist Kleverpark is al 35 jaar gespecialiseerd in huidproblemen, huidverjonging, huidverbetering en anti aging. Verbonden aan ons instituut zijn een make up artist met 20 jaar ervaring voor permanente make up en micro blading, en een dermatoloog/cosmetische arts voor fillers en botox. Bindweefselmassage en Microdermabrasie zijn onze specialiteiten.

Boek online of bel met 023 5258788
HUIDspecialist Kleverpark
Meester Cornelisstraat 2
2023 DG Haarlem
kleverpark.beautyxpert.nl

Tofff!

Tofff! is een bijzondere winkel. We hebben een ruim assortiment tweedehands dames-, kinder- en herenmerkkleding. Daarnaast hebben we een groot wisselend aanbod van nieuwe kleding van verrassende merken. Voor bijzondere kado-artikelen en trendy modeaccessoires slaag je zeker ook bij ons.

Dagelijks is er nieuwe inbreng van kleding waardoor het aanbod afwisselend en actueel is. Kenmerkend voor Tofff! is de gezellige en frisse uitstraling. De persoonlijke benadering van de klant en de heerlijke muziek zorgt ervoor dat je je welkom voelt en ontspannen kunt shoppen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Stel je bezoek niet langer uit en kom langs! Of kijk nu op onze webshop, waar je meteen een bestelling kunt doen.

Tofff!
Santpoorterstraat 70zw
2023 DD Haarlem
023-5269052
info@tofff.com
www.tofff.com

Hazeltje staat voor Kwaliteit, Service en Flexibiliteit!

Inmiddels al 17 jaar een begrip in Haarlem. Kinderopvang Hazeltje, in 2001 geopend door de zussen Heidi en Nelleke, verzorgt in Haarlem Noord, Haarlem Centrum en Haarlem Zuid zowel dagopvang als buitenschoolse opvang.

Met trots kondigen we aan dat we in januari 2018 onze 11e locatie hebben geopend.
De nieuwste locatie is gevestigd in Haarlem Noord en uitstekend bereikbaar via de Westelijke Randweg.
Een nieuwe locatie houdt in geen wachtlijsten en wel plek op de voorkeursdagen.
Vraag nu vrijblijvend een rondleiding aan!

Hazeltje Schoterbos
Jan Gijzenkade 305 C | 2025 MC Haarlem
023-5748291 | schoterbos@kinderopvanghazeltje.nl
www.kinderopvanghazeltje.nl

CIRKEL MAKELAARS, full-sevice makelaar

Cirkel Makelaars is een full-service makelaarskantoor, sinds 2007 gevestigd in het hart van Het Kleverpark, een van de meest populaire wijken van Haarlem. Makelaars Jan van Son en Bas Voûte hebben samen ruim 45 jaar makelaarservaring en zijn gespecialiseerd in de verkoop, aankoop en taxaties van onroerend goed in de regio Zuid-Kennemerland. Dat de huizenprijzen nog steeds stijgen en de woningmarkt hectisch blijft is iets dat veel mensen wel aandurven; zeker met de goede hulp van Cirkel Makelaars! We zijn al tien jaar toonaangevend bij zowel de aan- als verkoop van woningen. Maak snel een afspraak om de voordelen van het hebben van een aankoopmakelaar te bespreken in ons kantoor in het hart van het Kleverpark te Haarlem.

Cirkel Makelaars
Kleverpark 6 Haarlem
info@cirkelmakelaars.nl
www.cirkelmakelaars.nl

Snack 5 – Hollandse snackbar & Chinese keuken onder één dak!

Van Ostadestraat 5
2023 AX Haarlem
023 52 53 104

 

  1. Urban Flow (Yoga, Massage, Pilates) – Judith Leysterstraat 54
  2. Huidspecialist Kleverpark -Meester Cornelisstraat 2
  3. Tofff! – Santpoorterstraat 70 /ZW
  4. Praktijk voor Mondhygiëne Haarlem – Kleverparkweg 62
  5. Kinderopvang Hazeltje BV (locatie Kleverpark Haarlem) – Tetterodestraat 109
  6. Bacchus Wijnhuis BV – Kleverparkweg 22
  7. Kinderopvang Schuylenburght (locatie Kleverparkweg) – Kleverparkweg 15
  8. Cirkel Makelaars – Kleverparkweg 6
  9. Snack 5, – Van Ostadestraat 5
  10. Koffieduss, – Schotersingel 115

Breng ook eens een bezoek aan de Haarlemmer Kweektuinen Het is niet alleen als vanouds een prachtig wandelpark met NME-activiteiten, inmiddels is er door de gevestigde ondernemers nog veel meer te zien en te beleven!

 

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK

 

Translate »