MODERNE JAPANSE KEUKEN BIJ TATSU 1 en 2

Sinds februari 2021 zijn Sumo 1 en 2 van naam gewijzigd in TATSU 1 en 2. De locaties en het concept, de ‘all you can eat’ –formule, zijn onveranderd.

 

Tijd voor UITMAG.NL om er te gaan eten! Na een gastvrije en vriendelijke ontvangst door het professionele team van Tatsu 1 Haarlem aan de Groenmarkt 14-16 kregen we een welkomstcocktail en uitgebreide uitleg over hoe we via de tablet konden bestellen. Onder de indruk zijn we van het vernieuwde wat urban-achtige interieur waarin je je bijna in Japan waant!

Na de welkomstcocktail genoten we van de Hot Bowls Beef Noodle. Onze smaakpupillen werden verwend met een mix van teriyakisaus, sesam en seizoensgroente. Opgevolgd door een van de gerechten uit het Deluxe menu (helemaal nieuw bij Tatsu en nét iets exclusiever): de Truffel Salmon Lover en dat is werkelijk een feestje; drie nigri’s van geflambeerde zalm met truffelhoning, truffelmayo en truffeltapenade. Om vervolgens verder te gaan met de Tiger Roll; gefrituurde garnaal, krab, tonijn tartaar, spicy mayo en masago. Een intense smaaksensatie!

Als nagerecht bestelden we 2 bolletjes Chocolate Ice Cream, die echt naar pure chocolade zoals het bedoeld is smaakten en na een sake gingen we zeer tevreden naar huis; hier komen we zeker nog eens terug!

Een tafel reserveren kan via www.tatsu.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK