Paradiso Amsterdam wordt pizzeria

Begin september verandert Paradiso vier dagen lang in een pizzeria onder de noemer PuNK PizZa Paradiso. De grote zaal wordt van 1 tot en met 4 september overgenomen door het Utrechtse DIY-restaurant Punk Pizza, waar bezoekers zowel van pizza als livemuziek, dj’s en filmfragmenten kunnen genieten. Tickets zijn vanaf 7 augustus om 10:00 verkrijgbaar.
 
 
Bezoekers kunnen een tafel reserveren voor een van de avonden van PuNK PizZa Paradiso door een kaartje voor 2, 4 of 6 personen te kopen op de website. Daarnaast vindt op woensdag 2 september de PuNk PizZa Party plaats; een naschoolse middag voor kinderen onder leiding van de pogoënde pizzabakker van Punk Pizza.
 
Punk Pizza werkt zoveel als mogelijk met kleinschalige en lokale producenten. Ook is er voor de bereiding van de pizza’s veel aandacht voor biologische ingrediënten. Veganistische en vegetarische opties zijn geen uitzondering op het menu.
 
Over Punk Pizza
Op de rokende restanten van een tot puin geslagen snackbar in Utrecht ontstond het idee voor Punk Pizza. De oncontroleerbare woede van de vorige eigenaar, zichtbaar in een duizendtal kapotgeslagen wandtegels, bleek een prima begin voor dit do-it-yourself experiment. Nu, tweeënhalf jaar later, maken ze furore met hun pizza’s, playlists en Instafeed.
 
PuNK PizZa Paradiso
Dinsdag 1 tot en met vrijdag 4 september
Begintijden: 19:00 / 19:45
Tickets vanaf € 10,50 inclusief lidmaatschap, exclusief eten en drinken
 
Een tafel reserveren voor PuNK PizZa Paradiso kan door een ticket te kopen. Deze zijn vanaf 7 augustus om 10:00 verkrijgbaar via de website van Paradiso.

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK