POP-UP RESTAURANT ‘ELIXIRS OF COSMIC CONSCIOUSNESS’

DB55 & pop-up chef Yacinth Pos nodigen je graag uit voor hun unieke dinerevenement ‘Elixirs of Cosmic Consciousness’! Tijdens deze experience ontvang je een prachtig verzorgd 4-gangendiner, bereid met lokale producten. Gedurende het diner zullen we de genezende kracht van wilde eetbare planten en hun geschiedenis verkennen en ontdekken. Weet jij wat er naast je voordeur groeit?

 

WAT TE VERWACHTEN

Maak je klaar voor een meeslepende dinerervaring die al je zintuigen prikkelt. Terwijl u geniet van uw diner, maakt u kennis met verschillende soorten wilde eetbare planten die in uw eigen omgeving te vinden zijn. Je leert hoe je met deze planten en bloemen kunt koken en er prachtige maaltijden van kunt maken. En je ontdekt hoe deze planten hun magie op je gezondheid kunnen uitoefenen. Tijdens het diner zullen we licht werpen op de historische aspecten van genezende elixers en de oorsprong van eeuwenoude technieken zoals fermenteren, drogen en het maken van olie. Wie waren verantwoordelijk voor het delen van deze kennis, en wat heeft dit met hekserij te maken?

 

PRAKTIJK

Het diner zal volledig vegetarisch zijn en we streven naar een zero-waste aanpak, waarbij we creatieve manieren onderzoeken om elk onderdeel van de ingrediënten te gebruiken. Tijdens het diner verzorgen wij een uitgebreide drankenkaart met prachtige wijnen, bieren en non-alcoholische dranken. Dit diner vindt zijn oorsprong in een eerdere samenwerking met getalenteerde keramist Ccontinua. Haar handgemaakte keramiek en waardevolle inzichten hebben deze culinaire ervaring verrijkt.

 

RESERVERINGSMOGELIJKHEDEN

10 november – Diner: 19:00 – 22:00 uur

11 nov. – Diner: 19:00 – 22:00 uur

12 nov. – Lunch: 12:30 – 15:30 uur

17 november – Diner: 19:00 – 22:00 uur

18 november – Diner: 19:00 – 22:00 uur

19 november – Lunch: 12:30 – 15:30 uur

 

PRIJS € 55,- per persoon

 

 

EXTRA INFO

– Wilt u samen met vrienden en/of familie aan tafel zitten, reserveer dan samen een plekje door alle kaarten in één keer te kopen of geef dit aan bij uw reservering.

– Als u allergieën heeft, kunt u dit tijdens het kopen van uw ticket vermelden in de notitie.

– De prijs is exclusief drankjes.

– Er is audio aanwezig tijdens dit dinerevenement. Als u een gehoorbeperking heeft, geeft u dan alstublieft uw wensen door tijdens uw reservering. Wij zorgen voor een oplossing!

 

– Houd er rekening mee dat de audio die tijdens het diner wordt afgespeeld in het Engels zal zijn.

– Houd er rekening mee dat onze kaartverkoop definitief is en dat we geen retour- of terugbetalingsbeleid bieden. We waarderen je begrip.

 

Bestel hier kaartjes: https://app.weticket.com/elixirs-of-cosmic-consciousnes/tickets/4cabb3ee-f64d-47ee-a364-9208e14415c9/selectdate

DEEL DIT ARTIKEL OP

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK