Support Bistrobar Indonesia

Een bericht van Thierry Smagge, eigenaar van Bistrobar Indonesia:

 

“De reden waarom ik Bistrobar Indonesia ooit ben begonnen, is omdat het mij ontzettend veel voldoening geeft als mijn restaurant vol zit met gasten. Gasten die genieten, die een avond uit zijn. Alle tafels vol met lekker eten en fijne wijntjes. Gasten die het gezellig hebben met elkaar, bijpraten, lachen, er even uit zijn. Het doet mij dan ook ontzettend veel verdriet dat het restaurant leeg is. Maar ik ga geen klaagzang afsteken. Wij gaan door!

 

Wij….dat zijn de medewerkers die zich, soms zelfs belangeloos, voor 200% inzetten om door te zetten en om van de afhaal- en bezorgdienst een succes te maken. Mijn grote dank en waardering voor hen! We hebben ontzettend veel geleerd en absoluut ook veel gelachen en ik ben er van overtuigd dat wij als team veel sterker uit deze situatie zullen komen.

 

Het beste wat wij nu voor jou kunnen doen, is lekker koken voor “Take Away & Delivery”. Ook in dat menu blijven we vernieuwen. Zo hebben we onlangs de Bistrobar BBQ Box toegevoegd. Een fantastisch barbecue pakket voor 2 personen waarbij al het vlees heerlijk Indo-style is gemarineerd en waar nodig voorgegaard. Bekijk ons Take Away & Delivery menu eens!

 

Natuurlijk is ook onze dank aan iedereen die in de afgelopen weken iets bij ons bestelde onbeschrijflijk groot. Dat de horeca het zwaar heeft, weten we inmiddels allemaal, maar wij geven niet op. Nooit! We hopen je snel weer te mogen begroeten in de Bistrobar.

Selamat Makan!”

 

www.bistrobarindonesia.nl/

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES UITMAG.NL ONLINE

UITMAG.NL OP INSTAGRAM

UITMAG.NL OP FACEBOOK